Training

DEKRA Academy

Deel kennis en kunde

DEKRA biedt u een ruime keuze aan trainingen op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu en veiligheid. Deze zijn gebundeld binnen DEKRA Academy. In de diverse trainingen worden specifieke onderwerpen uitgebreid behandeld. Van informatieverstrekking over wijzigingen in wet- en regelgeving, tot algemene trainingen over het opzetten van managementsystemen.

Doelgroep
Onze trainingen worden gegeven in Arnhem en zijn bedoeld voor functionarissen die betrokken zijn bij het invoeren van een kwaliteits-, arbo- of milieu managementsysteem. Daarnaast bieden wij ook specifieke trainingen voor de zorgsector en op het gebied van explosieveiligheid.

Opbouw van trainingen
Onze trainingen kennen een stapsgewijze opbouw. De basis vormt goede normkennis. Vervolgens wordt er gericht aan vaardigheden gewerkt. Voor de gevorderden biedt DEKRA Academy senior en specialistische trainingen.

Onze trainers
De DEKRA trainers hebben jarenlange praktijkervaring. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en kunnen vanuit de beroepspraktijk aansprekende voorbeelden geven. Zo houden we onze trainingen dynamisch, interactief en interessant.

Deelnemers
Voor nagenoeg al onze trainingen geldt een maximaal deelnemersaantal van 8 personen.

In-company en maatwerk
Staat uw training hier niet bij? DEKRA Academy verzorgt ook in-company of maatwerktrainingen. Neem contact met ons op via academy.nl@dekra.com of 088 9683016 voor de mogelijkheden.

Ons trainingsaanbod