Wie kan zwemmen, heeft een diploma

Als je ergens je best voor doet, waarom laat je het dan niet zien? Laat zien waar je voor staat met onze certificeringen en verklaringen .

U bent hier

 • In uw organisatie beheert u informatie over klanten, medewerkers, leveranciers en andere betrokkenen. Die informatie moet te allen tijde beschikbaar, veilig en betrouwbaar zijn. Door de afhankelijkheid van bedrijven van (online) systemen en processen, doordat uw dienstverlening continu beschikbaar moet zijn en door veranderende regelgeving is informatiebeveiliging noodzakelijker dan ooit.

  De kern van informatiebeveiliging zit in het bewust omgaan met gevoelige informatie. De techniek is hierin een belangrijke schakel; met een beheersysteem waarin risico's benoemd en beheerst worden. Dat maakt het mogelijk om bewust omgaan met informatiebeveiliging in de organisatie verankeren.

  DEKRA biedt de kennis en expertise die ervoor zorgt dat u kunt aantonen dat uw systemen en processen veilig en betrouwbaar zijn. In welke sector u ook actief bent; een sterke focus op informatiebeveiliging laat aan uw klanten, concurrenten en stakeholders zien dat u een stap extra neemt. En door middel van externe toetsing laat u zien dat u dit verankerd heeft in uw organisatie.

 • Over DEKRA

  Onze visie

  Wij beoordelen hoe u de risico's in uw organisatie beheerst, waardoor u veiliger en bewuster kunt werken. DEKRA werkt wereldwijd elke dag aan het vergroten van veiligheid: in het verkeer, op het werk en thuis.

  Lees meer over onze visie
 • Diensten in detail
  ISO 27001

   


  ISO 27001

  Wie kan rijden, heeft een rijbewijs. U spant zich in om controle te hebben over alle informatie in uw organisatie. Laat zien waar u voor staat met ISO 27001 certificering. 

  NEN 7510 certificering

   


  NEN 7510

  Wie aan de top staat, laat dat graag zien. Werken volgens NEN 7510 gaat verder dan de inrichting van uw ICT-systemen; er wordt gekeken naar alle vormen van informatieafhandeling in uw organisatie. Laat zien waar u voor staat met NEN 7510 certificering.

  AVG Assessment Service

   


  AVG Assessment Service

  Wie investeert in kennis, verdient een diploma. U wilt aantonen dat u de juiste maatregelen heeft genomen om te voldoen aan de AVG. Laat zien waar u voor staat met de AVG Assessment Service verklaring.

 • Gerelateerde dienstverlening

  Assessment services

  ISO 55001
  gerelateerde dienstverlening

  Training

  Training
  GERELATEERDE DIENSTVERLENING

  Persoonscertificatie

  Persoonscertificatie

 • Neem gerust contact op:

Henry Dwars
Contactpersoon

Henry Dwars

Sales- & Accountmanager Informatiebeveiliging
Telefoon
+31 88 96 83458