ICT & Telecom

Maak uw expertise aantoonbaar

U bent hier

 • Continuïteit en veiligheid zijn de basis

  Nederland wordt digitaler. Daarmee wordt de afhankelijkheid van bedrijven van hun online systemen en processen steeds groter. Een paar uur offline zijn wordt een kostbare zaak. De kwaliteit, veiligheid en beschikbaarheid van IT systemen is van levensbelang voor organisaties. Het borgen van business continuity en daarmee continue beschikbaarheid van uw dienstverlening staan samen vooraan.

 • Trends en ontwikkelingen

  icoon digitalisering

  Digitalisering

  Digitalisering leidt tot afhankelijkheid van continue beschikbaarheid IT systemen en processen

  icoon cloud

  Cloud oplossingen

  Flexibele en efficiënte cloud oplossingen krijgen vaker de voorkeur

  icoon bescherming

  Gegevensbescherming

  De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gaat in op 25 mei 2018. Vanaf dit jaar geldt een Europese verondering voor gegevensbescherming. Dit heeft impact op alle organisaties die omgaan met digitale persoonssgegevens.

 • Uw klanten vragen steeds vaker om een bewijs van kwaliteit. Kwaliteit wordt door vergaande digitalisering vertaald als het continue kunnen leveren van diensten door het beheersen van (veligheids)risico's en door de business continuity te borgen. Met een certificaat van DEKRA geeft u uw klanten het vertrouwen dat informatie vertrouwelijk en integer behandeld wordt en daarnaast beschikbaar blijft. U maakt aantoonbaar waar u als organisatie voor staat en zorgt ervoor dat uw klanten, medewerkers en andere betrokken weten wat ze kunnen verwachten.

  Een proces- en systeemgeoriënteerde benadering is de solide basis om uw kwaliteits- en veiligheidsniveau op peil te houden. DEKRA is goed ingevoerd in de ICT branche en toegepaste processen, zoals CMM(i), ITIL en ASL. Ook zijn we actief betrokken bij het ontwikkelen van de ISO 27000-reeks en lid van de NEN Normcommissie Informatiebeveiliging, Cybersecurity en Privacy. Wij certificeren uw organisatie tegen verschillende normen met een focus op belangrijke thema's zoals kwaliteit, veiligheid en business continuity. Daarmee borgt u ze in uw organisatie. Daarnaast biedt DEKRA oplossingen die verdergaan dan de norm. Naast certificatie spitsen we onze expertise ook toe op een bepaald vraagstuk of een bepaalde vraag binnen uw organisatie.


 • Neem gerust contact op:

Henry Dwars
Contactpersoon

Henry Dwars

Sales- & Accountmanager Informatiebeveiliging
Telefoon
+31 88 96 83458
 • GERELATEERDE NORMEN

  Wie kan rijden, heeft een rijbewijs: ISO 27001 certificering

  ISO 27001
  GERELATEERDE NORMEN

  Wie aan de top staat, laat dat graag zien: NEN 7510 certificering

  NEN 7510 certificering
  gerelateerde normen

  ISO 27001

  Gerelateerde normen

  ISO 9001

  ISO 9001
  Gerelateerde dienstverlening

  Assessment services

  ISO 55001
 • Over DEKRA

  Onze visie

  Wij beoordelen hoe u de risico's in uw organisatie beheerst, waardoor u veiliger en bewuster kunt werken. DEKRA werkt wereldwijd elke dag aan het vergroten van veiligheid: in het verkeer, op het werk en thuis.

  Lees meer over onze visie