Overheid

Maak uw inspanningen aantoonbaar

U bent hier

 • De juiste keuze in een veranderende maatschappij

  DEKRA werkt nauw samen met verschillende overheidsinstanties op lokaal, regionaal en nationaal niveau. We bieden diverse certificeringen waarmee overheden kunnen aantonen dat zij beschikken over een veilige, klantgerichte en duurzame bedrijfsvoering. Maar DEKRA biedt ook oplossingen die verdergaan dan de norm. Naast certificatie spitsen we onze diensten ook toe op een bepaald vraagstuk binnen organisaties.

  DEKRA werkt nauw samen met verschillende overheden, gemeenten en andere organisaties binnen de overheid. Als onafhankelijke, derde partij zijn we gesprekspartner voor kwaliteitsvraagstukken binnen de eigen organisatie en voor leveranciers aan de overheid. Veelbesproken thema's zijn onder andere social return (PSO), kwaliteit (HKZ, AQAP, ISO 9001) en informatiebeveiliging (ISO 27001).

 • Trends en ontwikkelingen

  icoon verschuiving

  Verschuiving van taken

  De verantwoordelijkheden voor verschillende taken verschuiven van de overheid naar gemeenten

  icoon balans

  Balans tussen investeringen en prestaties

  Door druk vanuit de maatschappij en de overheid tot kostenreducties zonder kwaliteitsverlies wordt de zoektocht naar de juiste balans tussen investeringen en prestaties ingewikkelder

 • Onze diensten

  ISO 9001
  ISO 14001
  ISO 27001
  ISO 55001
  ISO 50001
  Assessment services

  Prestatieladder Socialer Ondernemen
  Wilt u aantonen dat u bijdraagt aan een betere maatschappij? Dat kan met het keurmerk PSO.

  MVO Prestatieladder
  Met de MVO Prestatieladder maakt u inzichtelijk wat u doet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. U kunt de Prestatieladder eenvoudig integreren in bestaande managementsystemen, zoals ISO 9001 en ISO 14001. De MVO Prestatieladder werkt met prestatie-indicatoren die betrekking hebben op sociale, financiële en milieugerelateerde kwesties. De ladder bestrijkt 5 niveaus; u bepaalt zelf op welk niveau u instapt.


 • Neem gerust contact op:

Henry Dwars
Contactpersoon

Henry Dwars

Sales- & Accountmanager Informatiebeveiliging
Telefoon
+31 88 96 83458
 • Gerelateerde normen

  ISO 9001

  ISO 9001
  Gerelateerde normen

  ISO 14001

  Duurzaamheid
  GERELATEERDE NORMEN

  Wie kan rijden, heeft een rijbewijs: ISO 27001 certificering

  ISO 27001
  Gerelateerde dienstverlening

  Assessment services

  ISO 55001
 • Over DEKRA

  Onze visie

  Wij beoordelen hoe u de risico's in uw organisatie beheerst, waardoor u veiliger en bewuster kunt werken. DEKRA werkt wereldwijd elke dag aan het vergroten van veiligheid: in het verkeer, op het werk en thuis.

  Lees meer over onze visie
 • Trainingen

  Wij verzorgen informatiesessies over normen en interne audits.  Onze praktische trainingen zijn ontwikkeld door onze experts en zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat u optimaal voorbereid bent op het certificeringstraject.

  No events are planned at this time. Please check back later.