Prestatiemetingen

DEKRA prestatiemetingen

Gegarandeerd veilige producten

Fabrikanten moeten zicht houden op de veiligheid van hun producten. De kosten die gepaard gaan met productretourneringen kunnen aanzienlijk zijn. Niet alleen uit financieel opzicht, maar ook vanwege de schade die uw reputatie oploopt. Het is dan ook van belang dat u op de hoogte bent van de veiligheid van uw producten tijdens de ontwerp- en productiefase en op het moment dat ze in de winkelschappen liggen. DEKRA biedt een uitgebreide reeks services, waaronder inspecties, veiligheidstesten, prestatiemetingen tijdens de levensduur van het product en marktcontrole.

Onze speciaal op maat gemaakte marktcontrole werkt als volgt. Wij bezoeken bepaalde winkels die zijn aangegeven door de detailhandelaar en kopen hier enkele producten. Hierbij worden willekeurige testproducten geselecteerd, variërend van keuken- en badkamerapparatuur en apparatuur die in restaurants wordt gebruikt, tot verwarmingselementen voor waterbedden, tuingereedschap en grasmaaiers. De producten worden vervolgens in het dichtstbijzijnde DEKRA-laboratorium getest. De detailhandelaar ontvangt van ons een volledig testrapport, waarmee deze zijn interne processen en kwaliteitscontroles kan verbeteren en aan de vereisten van de aangewezen instanties kan voldoen.

Mocht een producttest niet gunstig uitvallen, dan kunt u op basis van onze resultaten een verbeterd product opvragen bij de fabrikant. Onze engineers kunnen vervolgens controleren of het probleem is verholpen. Met als resultaat: producten van een betere kwaliteit en gemoedsrust voor u.

CONTACT
DEKRA
Product testen & certificeren
products.global@dekra.com
T +31 88 96 83560