Overheid en DEKRA

Overheid

Toetsen en Certificeren

DEKRA werkt nauw samen met verschillende overheidsinstanties op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Daarnaast bieden wij diverse certificeringen waarmee de overheid kan aantonen dat zij beschikt over veilige, klantgerichte en milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk rustig rond op deze site of neem direct contact op met onze Account Manager Henry Dwars, tel. +88 96 83458 (direct) of +88 96 83016 (algemeen), certification.nl@dekra.com.

Ons dienstenpakket voor de overheidssector:  

Kwaliteitsmanagement (ISO 9001)
Met een DEKRA ISO 9001 certificaat toont u aan dat uw
kwaliteitsmanagementsysteem door een onafhankelijke
organisatie is gecertificeerd en voldoet aan de gestelde eisen.
Milieumanagement (ISO 14001)
Met DEKRA geeft u een groen signaal af: ons ISO 14001-certificaat toont aan dat uw organisatie op basis van internationaal erkende milieustandaarden werkt.
Arbo (OHSAS 18001)
Hét managementsysteem voor gezondheid en veiligheid op de werkplek. DEKRA begeleidt u bij de invoering en kan OHSAS 18001-certificatie verzorgen.
Informatiebeveiliging (ISO 27001)
Laat DEKRA u helpen uw bedrijfsinformatie te beveiligen, de risico's te analyseren en uw informatiebeveiligingsmanagementsysteem te certificeren.

Assetmanagement (ISO 55001)

De aantoonbare balans tussen kosten, rendementen en risico's van kapitaalintensieve middelen. DEKRA helpt u op weg naar certificering.

MVO Prestatieladder
Aantoonbaar maatschappelijk verantwoord ondernemen? DEKRA voert als certificeringsinstituut MVO-audits voor u uit en biedt ondersteuning op weg naar certificering.
 

Prestatieladder Socialer Ondernemen

Hecht u belang aan social return? Maak uw sociale betrokkenheid zichtbaar met een PSO-certificaat

 

Product testen- en certificeren

DEKRA heeft meer dan 95 jaar ervaring in het testen, inspecteren enc ertificeren van producten op het gebied van (elektrische) veiligheid

Training

DEKRA biedt u een ruime keuze aan trainingen op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu en veiligheid. Van wijzigingen in wet- en regelgeving tot ondersteuning bij het opzetten en toetsen van uw managementsysteem.