Werken bij DEKRA

Werken aan kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid

U bent hier

 • Waarom werken voor DEKRA?

  Elke dag werken meer dan 44.000 mensen bij DEKRA aan het veiliger maken van onze wereld. Voor ons gaat veiligheid samen met zekerheid. We bieden onze klanten zekerheid door risico’s te benoemen en door ze in te schatten. Risico’s die de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van processen, diensten of organisaties kunnen beïnvloeden.

  Onze klanten houden zich bezig met thema’s als kwaliteit, veiligheid, milieu, duurzaamheid en informatiebeveiliging. Samen met onze auditoren en staf en ons management dragen wij hier dagelijks aan bij. Wij werken in een omgeving waarin expertise en klantcontact naadloos samengaan. Wil jij het verschil maken door je kennis en een onafhankelijke rol te combineren? Ga je graag met mensen om en ben je altijd op zoek naar de beste resultaten? Kom dan bij ons werken!

 • DEKRA in Nederland

  DEKRA Audit is onderdeel van de wereldwijd opererende DEKRA groep. DEKRA is actief in meer dan 50 landen wereldwijd. In Nederland is DEKRA is één van de grootste test- en certificeringsbedrijven. DEKRA is hier actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Material Testing & Inspection, Rail, Claims & Expertise en Audit. Het hoofdkantoor van DEKRA in Nederland staat in Arnhem. Hier werken circa 350 medewerkers.

  Hoe is het om bij ons te werken?

  Binnen DEKRA staan we voor ondernemerschap, klantgericht werken, team spirit en integriteit. Onze waarden weerspiegelen hoe we met onze collega’s en klanten omgaan. Binnen ons ambitieuze team is er ruimte voor ontwikkeling, samenwerking en eigen initiatief. Bij ons werken, betekent dat je aan het einde van de dag alles voor je klanten doet.

  Onze dienstverlening verandert mee met de dynamiek van de markt. We zien in ons werkveld veel nieuwe ontwikkelingen en kansen in nieuwe markten. Samen werken we in deze omgeving aan kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Dit alles draagt bij aan onze ambitie om de wereldwijde partner voor een veilige wereld te worden.

 • Vacatures

  Ben jij geïnteresseerd en wil je meer weten? Bekijk onze actuele vacatures op:

  werkenbijdekra.nl

DEKRA is lid van diverse brancheorganisaties