Over DEKRA

Aantoonbaar controle over al uw processen

U bent hier

 • Diensten DEKRA Audit

  DEKRA biedt oplossingen op het gebied van auditing en certificatie in Nederland. Wij auditen en certificeren tegen internationale en sectorspecifieke normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu, duurzaamheid en informatiebeveiliging. Daarnaast verzorgen we assessments op maat die verder gaan dan de norm. Ook zijn we actief met trainingen en workshops en certificeren we personen voor kwaliteit en veiligheid. Onze diensten geven u een betrouwbare, solide basis voor groei.

  DEKRA in Nederland

  DEKRA is in Nederland actief op het gebied van Product Testing & Certification, Material Testing & Inspection, Rail, Process Safety, Occupational Health & Safety, Claims & Expertise en Audit. Dit doen we in Nederland met ongeveer 900 medewerkers.

  DEKRA wereldwijd

  DEKRA werkt al meer dan 90 jaar aan het vergroten van de veiligheid thuis, op weg en op het werk. De in 1925 opgerichte Deutsche Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein e.V is uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende expertiseorganisatie. Er werken ruim 45.000 medewerkers in meer dan vijftig landen op vijf continenten.

  Met deskundige experts en onafhankelijke services draagt DEKRA bij aan de veiligheid in het verkeer, op het werk en thuis. Tot de dienstverlening behoren onder andere voertuiginspecties en -keuringen, schadeafhandeling, industriële- en bouwinspecties, producttesten & -certificatie, systeemcertificatie, advisering over veiligheid, maar ook trainingen en uitzendwerk.

  DEKRA heeft een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld.

 • Over DEKRA

  Onze visie

  Wij beoordelen hoe u de risico's in uw organisatie beheerst, waardoor u veiliger en bewuster kunt werken. DEKRA werkt wereldwijd elke dag aan het vergroten van veiligheid: in het verkeer, op het werk en thuis.

  Lees meer over onze visie
 • DEKRA

  Hoe wij werken

  Wilt u weten hoe onze procedure voor de certificatie van managementsystemen in elkaar steekt? 

  Lees hier meer over onze werkwijze

 • Ambitieus op het gebied van duurzaamheid

  Als een van de koplopers binnen de sector nemen wij specifieke maatregelen op het gebied van duurzaamheid. In januari 2021 werd DEKRA door EcoVadis bekroond met een platina duurzaamheidsrating. Daarmee behoren wij tot de top 1% van beoordeelde bedrijven wereldwijd.

  Lees meer over onze EcoVadis rating