Assessment Services

De nieuwe norm in zekerheid

U bent hier

 • DEKRA's Assessment Services stellen u in staat in te zoomen op specifieke key performance indicators binnen uw organisatie. Samen leggen we parameters op het gebied van, bijvoorbeeld, kwaliteit of veiligheid vast en maken we ze toetsbaar. Door een of meerdere objectieve audits bekijken we of de parameters voldoen aan de opgestelde criteria. Met OpenAssessment - onze online rapportage tool - krijgt u volledig inzicht in de actuele stand van zaken en kunt u direct stappen ondernemen als we een afwijking constateren.

 • Waarom DEKRA?

  icoon flexibel

  Flexibel

  Met Assessment Services heeft u de keuze welke criteria waar worden getoetst om exact te meten wat u wilt meten. U bepaalt de norm, DEKRA voert de onafhankelijke toets uit.

  icoon gecertificeerd

  Deskundige auditoren

  Deskundige, ervaren auditoren met jarenlange ervaring in auditen in uw sector. Wij weten hoe normen opgesteld moeten worden, hoe deze toetsbaar worden gemaakt en uiteraard hoe ze getoetst moeten worden.

  icoon onafhankelijk

  Onafhankelijk

  DEKRA toetst tegen de norm. Hoe wordt voldaan aan de norm bepaalt u zelf. Zo bent u verzekerd van een onafhankelijke en professionele beoordeling.

  icoon ervaring

  90 jaar ervaring

  DEKRA is een kennisorganisatie met meer dan 90 jaar ervaring.

 • DEKRA biedt met Assessment Services maatwerk in toetsingen en beoordelingen . U bepaalt zelf welke deeloplossing u nodig heeft om grip te krijgen op de processen in uw organisatie en dus op de kwaliteit die u aan uw klanten levert. Elke deelmodule binnen een traject kan worden aan- of uitgezet. Bijvoorbeeld omdat u zelf al een bepaalde expertise in huis hebt, zoals een bedrijfsregelement met toetsbare criteria of een eigen auditrapportage. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het volledige traject door DEKRA te laten verzorgen.

 • Customer Case

  Novomatic

  In sommige branches is het verplicht om door middel van certificering aan te tonen dat aan kwaliteitseisen wordt voldaan. Maar ook bedrijven die daar niet wettelijk aan gebonden zijn, willen kunnen laten zien dat kwaliteit geborgd wordt.

  Lees hier de Customer Case

 • Neem gerust contact op:

Patrick Brom contactpersoon afbeelding
Contactpersoon

Patrick Brom

Sales- & Accountmanager
Telefoon
+31 88 96 83984
 • Over DEKRA

  Onze visie

  Wij beoordelen hoe u de risico's in uw organisatie beheerst, waardoor u veiliger en bewuster kunt werken. DEKRA werkt wereldwijd elke dag aan het vergroten van veiligheid: in het verkeer, op het werk en thuis.

  Lees meer over onze visie
 • Customer Case

  Kwaliteit en processen meetbaar maken in expertisecentra Schoonenberg

  Naast bijna 180 hoorwinkels beschikt hoorzorgspecialist Schoonenberg over een aantal Schoonenberg Expertisecentra. Zowel voor cliënten als voor doorverwijzende artsen hebben de expertisecentra grote toegevoegde waarde. Om die waarde aantoonbaar te maken koos Schoonenberg voor audits op basis van zelf opgestelde criteria. DEKRA ondersteunde hierbij en voerde de audits uit.

  Bekijk de case