De Vitaliteitsmonitor

U bent hier

 • Aantoonbaar meer vitale medewerkers

  De Vitaliteitsmonitor meet hoe uw organisatie het doet op het gebied van vitale, betrokken en duurzaam inzetbare medewerkers. Het geeft u antwoord op de vraag hoe uw schaarse medewerkers – die steeds langer door moeten werken - hun complexer wordend werk met energie uit kunnen blijven voeren. DEKRA meet op een objectieve manier uw inspanningen en prestaties op het gebied van vitaliteit. Met een certificaat kunt u aan de omgeving laten zien dat u vitale medewerkers serieus neemt.

  Voordelen van de Vitaliteitsmonitor

  DEKRA meet en certificeert in hoeverre u de vitaliteit onder uw medewerkers onderzocht heeft, in hoeverre u de prestaties heeft vastgelegd en deze intern heeft gedeeld. Ook beoordelen we in hoeverre externe stakeholders betrokken zijn bij het opstellen van een vitaliteitsbeleid. Met de Vitaliteitsmonitor ontwikkelt u stapsgewijs een zinvol, praktisch en meetbaar programma voor vitale medewerkers. Dit zorgt voor continue verbetering binnen uw organisatie. 

  Het behalen van dit certificaat biedt u een aantal voordelen:
  - Onze auditor bekijkt uw inspanningen objectief en geeft u een neutraal beeld van uw prestaties. Zo weet u precies waar u staat op het gebied van vitale medewerkers;
  - Opdrachtgevers, klanten en leveranciers zien dat u de vitaliteit van uw medewerkers serieus neemt;
  - Potentiële medewerkers zien in één oogopslag dat uw organisatie een goede werkgever is die investeert in vitale en duurzaam inzetbare medewerkers.

 • Waarom DEKRA?

  icoon ervaren

  100 organisaties

  Ruim 100 organisaties hebben al deelgenomen aan De Vitaliteitsmonitor. Hierdoor kan uw organisatie leren van andere organisaties uit de database.

  icoon competenties

  Ervaren in Vitaliteitsnormeringen

  Onze auditoren hebben ruime ervaring in het HR-vak en kennen de norm van De Vitaliteitsmonitor als geen ander.

  icoon ervaring

  Breed portfolio

  Naast De Vitaliteitsmonior certificeert DEKRA vele andere normen, waardoor we uw organisatie op de breedst mogelijke manier van dienst kunnen zijn.

 • Certificering

  Als organisatie doet u allereerst een intake via Mijn Vitaliteitsmonitor. U beantwoordt daarin 26 vragen over de mate waarin binnen uw organisatie aandacht is voor vitale medewerkers.

  De Vitaliteitsmonitor neemt vervolgens contact met u op om te bespreken of u klaar bent voor certificering. Als dat het geval is, ontvangt u een mail met een voorstel voor de audit door DEKRA. Wanneer u per mail akkoord gaat met dit voorstel, plannen we de audit met u in.

  Onze auditor loopt tijdens de audit door alle antwoorden, scores en bestanden heen en stelt kritische vragen over deze toegekende scores. Wanneer de audit succesvol is verlopen, ontvangt De Vitaliteitsmonitor een positief advies van DEKRA. Na betaling van de factuur wordt vervolgens het Vitaliteitsmonitor certificaat uitgereikt.

   

   

  Benieuwd hoe uw organisatie het doet rond vitale medewerkers? Doe dan de gratis online intake van De Vitaliteitsmonitor. Wilt u meer weten over de audits die wij uitvoeren en het behalen van het certificaat? Kijk dan op onze webpagina over De Vitaliteitsmonitor.

  Start de online intake


 • Neem gerust contact op:

Patrick Brom contactpersoon afbeelding
Contactpersoon

Patrick Brom

Sales- & Accountmanager
Telefoon
+31 88 96 83984


Nieuws en blogs

 

De vitaliteitsmonitor
10.09.2020
De Vitaliteitsmonitor