ISO 27001 certificering

Wie kan rijden, heeft een rijbewijs - Als je ergens je best voor doet, waarom laat je het dan niet zien? Laat zien waar je voor staat met ISO 27001 certficering.

U bent hier

 • Op een verantwoorde manier controle over informatie: ISO 27001

  Uw organisatie heeft dagelijks te maken met informatie. Informatie van en over klanten, maar ook medewerkers, leveranciers en andere stakeholders. Voor iedereen die betrokken is bij uw organisatie is het van belang dat deze data beschikbaar, betrouwbaar en veilig is. Dat geldt voor fysieke documenten en voor gegevens op mobiele apparaten of in de cloud. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor u is om hier controle over te hebben. Met certificatie tegen ISO 27001 laat u die controle zien. 

  Werkt u bij een zorgorganisatie en wilt u meer weten over informatiebeveiliging in uw sector? Lees dan verder op onze pagina over de norm voor informatiebeveiliging in de zorg.

 • DEKRA helpt u op weg

  icoon veilige informatie

  Veilige informatie

  Laat zien aan uw klanten dat u veilig met informatie omgaat. U toont hiermee aan dat klanten uw organisatie kunnen vertrouwen.

  icoon ervaring

  Uitgebreide ervaring

  DEKRA heeft al honderden organisaties getoetst tegen de normen voor informatiebeveiliging

  icoon communicatie

  Korte communicatielijnen

  Korte lijnen met DEKRA’s accountmanagers en auditors. Zij staan altijd klaar om met u te bepalen wat de beste route voor uw organisatie is.

 • Certificatie is de manier om te laten zien dat uw organisatie op een verantwoordelijke manier omgaat met vertrouwelijke informatie. De internationaal erkende norm ISO 27001 ondersteunt uw organisatie om op een gestructureerde wijze een informatiebeveiligingsmanagementsysteem op te zetten. Deze optie gaat verder dan alleen kijken naar de eisen en maatregelen. In tegenstelling tot een IT-audit wordt hierbij het informatiebeveiligingssysteem (ISMS) geanalyseerd en bekeken hoe het ISMS in de praktijk effectief werkt. Door voor DEKRA te kiezen, maakt u een duidelijke keuze voor een traject waarin de nadruk ligt op het realiseren en verbeteren van een praktisch werkend ISMS voor de lange termijn.

  Onze ervaren auditoren toetsen uw managementsysteem onafhankelijk. Naast de beoordeling van het gedocumenteerde systeem, interviewen zij verschillende medewerkers in alle lagen van uw organisatie. Daardoor krijgen ze een volledig beeld van de informatiestromen- en borging. Met een procesgerichte aanpak beoordelen wij uw organisatie tegen ISO 27001 en kunt u zien op welke facetten u nog stappen kunt maken om de manier waarop informatiebeveiliging in uw organisatie belegd is (verder) te verbeteren. 

  Lees meer over onze werkwijze


 • Neem gerust contact op:

Henry Dwars
Contactpersoon

Henry Dwars

Sales- & Accountmanager Informatiebeveiliging
Telefoon
+31 88 96 83458