ISO 22301

Bewaak het voortbestaan van uw organisatie door risico’s te beheersen

U bent hier

 • Bewaak het voortbestaan van uw organisatie door risico’s te beheersen: ISO 22301

  U wilt weten welke risico’s en gevaren de continuïteit van uw organisatie kunnen beïnvloeden. Dit is immers van levensbelang voor het voortbestaan van uw organisatie. Op basis van de internationale norm ISO 22301 brengt u potentiële gevaren en ontwrichtende scenario's in kaart. Daarmee verkleint u de kans dat ze daadwerkelijk problemen opleveren. U legt vast hoe u bedrijfskritische functies actief kunt houden tijdens crisismomenten. Ook bepaalt u wanneer en op welke manier u weer operationeel wilt zijn, mocht er een verstorend incident plaatsvinden. Met certificatie tegen ISO 22301 laat u uw veerkracht en uw focus op de continuïteit van uw bedrijf zien.

 • DEKRA helpt u op weg

  icoon verplicht

  Verplicht ISO 22301

  ISO 22301 wordt geëist door een aantal grote stakeholders in de levensmiddelen-, IT en automotive sector

  icoon ervaring

  Ruim 90 jaar ervaring

  DEKRA werkt al ruim 90 jaar aan veiligheid. In de laatste 25 jaar is certificatie van processen en systemen een belangrijke pijler geworden binnen ons dienstenportfolio

  icoon communicatie

  Korte communicatielijnen

  Korte lijnen met DEKRA’s accountmanagers en auditors. Zij staan altijd klaar om met u te bepalen wat de beste route voor uw organisatie is.

 • ISO 22301 is eenvoudig te integreren met andere ISO normen, zoals ISO 9001. Onze ervaren auditoren en accountmanagers werken al jaren in een breed spectrum aan sectoren, zoals de automotive, de gezondheidszorg en de IT. Zij kennen uw sector. Bij een audit gebruiken zij de norm als leidraad om te beoordelen hoe het business continuity plan in uw organisatie geïmplementeerd is. Onze auditoren interviewen medewerkers uit alle lagen van uw organisatie om hier een duidelijk beeld van te krijgen. Daardoor weet u waar de organisatie staat en op welke vlakken er nog ruimte voor verbetering is.

  Lees meer over onze werkwijze


 • Neem gerust contact op:

Henry Dwars
Contactpersoon

Henry Dwars

Sales- & Accountmanager Informatiebeveiliging
Telefoon
+31 88 96 83458
 • GERELATEERDE NORMEN

  Wie kan rijden, heeft een rijbewijs: ISO 27001 certificering

  ISO 27001
  Gerelateerde normen

  ISO 9001

  ISO 9001
  GERELATEERDE NORMEN

  Wie aan de top staat, laat dat graag zien: NEN 7510 certificering

  NEN 7510 certificering
 • Over DEKRA

  Onze visie

  Wij beoordelen hoe u de risico's in uw organisatie beheerst, waardoor u veiliger en bewuster kunt werken. DEKRA werkt wereldwijd elke dag aan het vergroten van veiligheid: in het verkeer, op het werk en thuis.

  Lees meer over onze visie
 • DEKRA

  Hoe wij werken

  Wilt u weten hoe onze procedure voor de certificatie van managementsystemen in elkaar steekt? 

  Lees hier meer over onze werkwijze