U bent hier

23.03.2018
| Press
| Company

Nieuw seizoen met vertrouwde partner

Internationale expertorganisatie DEKRA blijft ook in 2018 sponsor van de 30-jarige coureur Nico Hülkenberg. Ook in het negende seizoen van de Formule 1 en Nico's tweede seizoen in het Renault factory team staat het DEKRA logo op zijn pet. Het Formule 1 seizoen begint komend weekend in Australië.

nico hulkenberg verlenging sponsorcontract dekra

"DEKRA staat al achter me sinds het begin van mijn carrière, veertien jaar gele-den", vertelt Hülkenberg. Voor Hülkenberg is het sponsorcontract daarom veel meer dan een standaard overeenkomst. "Er is voor mij echt een soort vriend-schap ontstaan. En het logo van een merk dragen dat staat voor veiligheid en objectiviteit over heel de wereld is voor mij heel waardevol."

Clemens Klinke, lid van de Raad van Bestuur bij DEKRA, onderstreept de per-soonlijke band die DEKRA met Hülkenberg heeft opgebouwd. "Het is bijzonder dat we Nico al vanaf de start van zijn carrière mogen ondersteunen. En ook dit jaar duimen duizenden van onze medewerkers opnieuw voor Nico in het seizoen van 2018."

Hülkenberg geeft aan dat hij vanaf de start van het seizoen een goede indruk wil achterlaten: "Ik geef altijd de volle 100%. Door mijn ervaring in verschillende races en met verschillende teams put ik uit een hoop kennis en ervaring." Als één van slechts twee Duitse coureurs in de Formule 1, naast Sebastian Vettel, richt Hülkenberg zich op een eerste plaats. "Het wordt hard werken voor het hele team, maar we gaan onze koppositie dit jaar proberen waar te maken, no matter what. Ik heb zin in de uitdaging!"

Related Press

Annual report
14.05.2019
Company, Veiligheid
ISO 45001 / OHSAS 18001
04.04.2018
ISO 45001, Veiligheid, Kwaliteit, Company, Audit