Vind de juiste externe adviseur

U bent hier

Voor veel organisaties is goed advies over certificatie onmisbaar. Maar waar kunt u terecht? Als onafhankelijke certificatie-instelling toetst DEKRA uw systemen en processen. Omdat DEKRA een certificerende instelling is, bieden wij geen advisering aan. Om u toch van dienst te kunnen zijn, brengen wij u eenvoudig in contact met onafhankelijke, deskundige adviseurs via het DEKRA partnernetwerk. Onze netwerkpartners ondersteunen u met advies over uw certificatie- en inspectievraagstukken. De netwerkpartners zijn externe adviseurs die volledig onafhankelijk van DEKRA werken.

Kennisuitwisseling
Binnen het netwerkplatform neemt vertrouwelijke kennisuitwisseling tussen DEKRA en de adviseurs en tussen de adviseurs onderling een belangrijke plaats in. De kennis van de netwerkpartners is hierdoor altijd up-to-date. U bent verzekerd van een betrouwbaar, integer en onafhankelijk advies. Daarnaast krijgt DEKRA van de adviseurs op haar beurt weer signalen en ontwikkelingen uit verschillende kanten van de markt door, zodat wij nog beter met onze klanten kunnen meedenken.

Hoe gaan we te werk?
Op het moment dat u een adviesvraag heeft, geven wij u een aantal opties voor adviseurs die u kunnen helpen met uw vraag. Deze netwerkpartners zijn hieronder te vinden en u herkent de adviseur aan de DEKRA Seal voor netwerkpartners, het beeldmerk dat onze netwerkpartners mogen voeren.

De netwerkpartners worden geselecteerd volgens de kwaliteitseisen van DEKRA. De adviseurs tekenen een licentieovereenkomst met DEKRA. Jaarlijks organiseert DEKRA een netwerkbijeenkomst voor al haar netwerkpartners en voor potentiële netwerkpartners.

Disclaimer
DEKRA is een geaccrediteerde organisatie. Vanuit de accreditatie-eisen is het het DEKRA niet toegestaan om specifieke adviseurs aan te raden, inclusief degenen die zijn vermeld op onze website. We raden u aan om een selectieproces op te starten om de consultant te vinden die bij de vraagstukken van uw organisatie past.  De lijst die DEKRA ter beschikking stelt is een hulpmiddel.