NEN-EN 15224

Zeker van kwaliteit in de zorg

U bent hier

 • Elke dag bent u verantwoordelijk voor uw patiënten en cliënten. Zij staan centraal binnen uw dienstverlening en moeten er op kunnen vertrouwen dat u de best mogelijke kwaliteit levert, want binnen de zorgsector is kwaliteit essentieel. Daarom is er een zorgspecifieke norm voor kwaliteit: de NEN-EN 15224. Deze norm is gebaseerd op de internationaal bekende  ISO-kwaliteitsnormen, waarbij de 11 primaire kwaliteitsaspecten handvatten bieden om processen in te richten zodat zorgverlening centraal staat. Door middel van certificatie tegen NEN-EN 15224 maakt u aantoonbaar dat u voldoet aan kwaliteitseisen van verzekeraars en cliënten.

 • Waarom DEKRA?

  icoon gecertificeerd

  Getraind in zorg-audits

  Al onze auditoren zijn getraind in zorg-audits.

  icoon geaccrediteerd

  Geaccrediteerd door de RvA

  DEKRA is geaccrediteerd door de RvA voor NEN- EN 15224.

  icoon partner

  Partner van NEN-HKZ

  DEKRA is betrokken bij ontwikkeling van het certificatieschema als partner van NEN-HKZ.

 • Onze vakkundige, ervaren auditoren toetsen uw kwaliteitsmanagementsysteem. Al onze auditoren zijn speciaal opgeleid voor en getraind op het uitvoeren van audits in de zorgsector. Door met medewerkers op alle niveaus in uw organisatie te spreken, leggen we de blinde vlekken bloot, maar benoemen we ook uw successen. We geloven in het zo efficiënt mogelijk inrichten van het audittraject. DEKRA verricht audits voor zowel NEN-EN 15224 als voor ISO 9001 en HKZ.

   

  Ik hoor vaak van klanten dat ze het prettig vinden wanneer ze tijdens een audittraject meerdere normen kunnen combineren, zoals NEN 7510 (informatiebeveiliging) met NEN-EN 15224. Dat draagt bij aan de efficiëntie en de tijdsinvestering van de klant.

  - Harriëtte van der Sar, Accountmanager Zorg

  Lees hier meer over onze werkwijze


 • Neem gerust contact op:

Harriëtte van der Sar
Contactpersoon

Harriëtte van der Sar

Sales- & Accountmanager Zorg
Telefoon
+31 88 96 83441
 • Trainingen

  Wij verzorgen informatiesessies over normen en interne audits.  Onze praktische trainingen zijn ontwikkeld door onze experts en zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat u optimaal voorbereid bent op het certificeringstraject.

  No events are planned at this time. Please check back later.

 • GERELATEERDE NORMEN

  Wie aan de top staat, laat dat graag zien: NEN 7510 certificering

  NEN 7510 certificering
  GERELATEERDE NORMEN

  HKZ

  HKZ
  Gerelateerde normen

  ISO 9001

  ISO 9001
 • Over DEKRA

  Onze visie

  Wij beoordelen hoe u de risico's in uw organisatie beheerst, waardoor u veiliger en bewuster kunt werken. DEKRA werkt wereldwijd elke dag aan het vergroten van veiligheid: in het verkeer, op het werk en thuis.

  Lees meer over onze visie
 • DEKRA

  Hoe wij werken

  Wilt u weten hoe onze procedure voor de certificatie van managementsystemen in elkaar steekt? 

  Lees hier meer over onze werkwijze