Medische hulpmiddelen

Medische hulpmiddelen & IVD

Uw Notified Body voor wereldwijde certificatie

U vervaardigt medische hulpmiddelen & IVD. Om te kunnen worden toegelaten tot de markten van verschillende landen, moet uw product voorzien zijn van een certificaat. Daarnaast moet ook uw kwaliteitsmanagementsysteem voldoen aan de regelgeving. U zoekt dus een Notified Body die precies past bij uw behoeften en verwachtingen.

U kunt bij DEKRA terecht voor zowel uw productcertificering als voor de certificering van uw kwaliteitsmanagementsysteem. Door deze efficiëntie wordt waardevolle tijd bespaard. We zijn er trots op dat we wereldwijd tot de vijf grootste Notified Bodies behoren. De kwaliteit, kennis en service van DEKRA vormen de maatstaf in de medische industrie. Wij nemen deel aan alle MRA’s en worden officieel erkend door de FDA en door Health Canada. Klik hier voor een overzicht van onze accreditaties en erkenningen.

Naast een uitgebreid dienstenpakket voor de medische industrie, biedt DEKRA op maat gemaakte producten voor de gezondheidszorg, zoals HKZ-certificering. Klik hier voor meer info.

Medical Device Certificering


Certificatie van medische hulpmiddelen, IVD en kwaliteits- management systemen

Management systeem Certificering


Toetsen en certificeren van kwaliteits-, arbo en milieuzorgsystemen

Training & Personen Certificering


Certificeren van personen & (incompany) training, seminars en workshops