Marktintroductie programma

Marktintroductie programma voor medische hulpmiddelen

Een vlottere marktintroductie met DEKRA

Fabrikanten besteden maanden – soms zelf jaren – aan het ontwikkelen van medische hulpmiddelen, in de wetenschap dat deze moeten worden goedgekeurd om tot de markt te worden toegelaten. Het is uiteraard een enorm voordeel als u samenwerkt met een Notified Body die uw marktintroductietijd zo kort mogelijk houdt.

DEKRA begrijpt hoe belangrijk dit voor u is. Daarom hebben we ons 'Time-to-Market'-programma ontwikkeld om er specifiek op toe te zien dat u zo snel mogelijk rendement van investeringen kunt realiseren. Met dit programma kunnen we – in samenwerking met u – uw product in de kortst mogelijke tijd op de markt brengen.

We zorgen ervoor dat u tijdens de productontwikkeling en productie geen tijd verspilt. Op basis van duidelijke en eenduidige overeenkomsten leggen we u uit wat de mijlpalen zijn in dit traject, waarna we ons uiteraard ook aan deze mijlpalen houden. Met DEKRA aan uw zij kunt u vooraf plannen wanneer uw product wordt goedgekeurd en profiteert u van alle marktvoordelen die dit mee zich meebrengt.

CONTACT
DEKRA
Certificatie van medische hulpmiddelen & IVD
medical.nl@dekra.com
T +31 88 96 83009