DEKRA LED Keurmerk

LED-keurmerk van DEKRA biedt vertrouwen in LED-verlichting

Een einde aan onzekerheid en onbewezen claims over prestaties

LED-verlichting biedt veel beloftes voor de toekomst als het aankomt op een verbeterde energie-efficiëntie, levensverwachting en interessante verlichtingstoepassingen. Helaas kunnen deze dromen uitdraaien op nachtmerries wanneer klanten (zowel fabrikanten van armaturen als eindgebruikers) ontdekken dat de beloftes eenvoudigweg niet worden waargemaakt – er zijn al vele problemen geweest met LED-verlichting waarvan het vermogen snel afnam en die instabiele kleuren opleverde.

Om fabrikanten van kwalitatief hoogstaande LED-verlichting in staat te stellen hun productclaims te ondersteunen, introduceert DEKRA nu het LED Performance-keurmerk. Dit kwaliteitskeurmerk heeft betrekking op zowel de prestaties (levensverwachting en kleurstabiliteit) als de elektrische veiligheid (KEMA-KEUR) van geteste producten. Het LED Performance-keurmerk is gebaseerd op de uitgebreide ervaring die DEKRA op dit gebied heeft, en wordt verstrekt na uitgebreide producttesten (prestaties en veiligheid) en fabriekscontroles.

Het LED-keurmerk van DEKRA biedt fabrikanten de gelegenheid om de kwaliteit van hun producten te laten zien, en biedt gebruikers het vertrouwen dat hun LED-verlichtingssystemen uitstekend presteren en veilig zijn.

CONTACT
DEKRA
Product testen & certificeren
products.global@dekra.com
T +31 88 96 83560