Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit als motor voor uw groei

Wilt u nieuwe klanten krijgen en tegelijkertijd de kwaliteit van uw processen gestadig laten groeien? Met een kwaliteitsmanagement systeem dat door DEKRA is gecertificeerd bereikt u beide op een systematische manier.

U hoeft alleen maar de oplossing te kiezen die bij u past. Bijvoorbeeld certificering volgens de internationale norm ISO 9001, of een sectoroplossing op maat voor uw werkgebied of activiteit. Zo bieden we specifieke diensten aan voor de zorgsector en voor de installatiebranche. Maak gebruik van onze allesomvattende blik op basis van uitgebreide ervaring en een brede scala aan diensten. Zo dichtbij uw sector als u verwacht. En zo mondiaal aanwezig als u nodig heeft.

Met een ISO 9001 certificering van DEKRA voldoet uw organisatie aan alle voorwaarden voor een succesvol managementsysteem. Combineer structuur en efficiency voor positieve resultaten.
DEKRA biedt een ruime verscheidenheid aan toetsings-en beoordelingsservices met betrekking tot de naleving aan de nieuwe IT-servicebeheernorm ISO 20000-1. Deze norm is van toepassing op kleine tot (middel)grote organisaties die IT-dienstverlening bieden
Maak uw inspanningen op het gebied van Asset Management aantoonbaar met een internationaal erkend en gewaardeerd certificaat, ISO 55001. Hiermee overtuigt u alle partijen van uw professionaliteit. DEKRA helpt u bij de certificering en ondersteunt u in de aanloop hier naartoe.
De kwaliteitsvereisten waaraan voldaan moet worden door de Tier 1, 2 en 3 automotive leveranciers zijn niet alleen zeer hoog, maar variëren per land en per fabrikant. DEKRA kan u ondersteunen bij ISO/TS 16949 certificering.
Wanneer u supplier audits laat uitvoeren door DEKRA, bent u verzekerd van nauwkeurig onderzoek bij uw leveranciers. We hebben deze audits uitgevoerd bij organisaties over de hele wereld op basis van criteria die we in samenspraak met onze opdrachtgevers samenstellen.