Keurmerk Transport & Logistiek

Keurmerk Transport & Logistiek

Heeft u een bedrijf in de logistieke sector? Dan is het Keurmerk Transport & Logistiek haast onmisbaar. Dit is een overkoepelend keurmerk voor het goederenvervoer over de weg. Zowel grote als kleine transportbedrijven kunnen met het keurmerk hun vakmanschap laten zien.

Het Keurmerk Transport & Logistiek is gebaseerd op het bekende managementmodel van het Instituut voor Nederlandse Kwaliteit (INK). De eisen die het keurmerk stelt zijn samengesteld aan de hand van de negen managementaandachtsgebieden van het INK-model. Deze aanpak waarborgt continue kwaliteitsverbetering voor én door keurmerkhouders.

Met het certificaat van het Keurmerk Transport & Logistiek kunnen bedrijven aantonen te voldoen aan de eisen die het reglement stelt. Het certificaat toont kwaliteit en biedt daarnaast een verbeterde concurrentiepositie. Ook zorgt het keurmerk ervoor dat er kritisch naar de bedrijfsvoering gekeken wordt. Zo wordt het veel duidelijker waar kansen én verbeterpunten liggen.

Waarom kiezen voor certificering door DEKRA*?

  • Wanneer u gelijktijdig voor meerdere kwaliteitseisen door ons gecertificeerd wordt, kunnen wij het traject combineren. Hiermee bespaart u tijd en kosten.
  • DEKRA biedt logistieke dienstverleners combinaties van het keurmerk Transport & Logistiek en schema's als: ISO 9001, ISO 14001, VCA, GMP+ en de hygiënecode Transport.
  • DEKRA heeft 90 jaar (audit)ervaring. Hierdoor zijn wij constant op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en eisen.
  • Wij bieden u een persoonlijke aanpak. Zo werkt u voortdurend samen met hetzelfde projectteam en heeft u contact met één vast aanspreekpunt.

*ViaNorm vormt sinds 2013 een integraal onderdeel van DEKRA

Meer informatie? Neem contact op met onze Account Manager Transport & Logistiek, Peter de Boer via tel. +31 88 96 83016 of certification.nl@dekra.com