Keurmerk SKTB

Keurmerk SKTB

Als touringcarbedrijf bent u trots op de kwaliteit van uw reizen. Het Keurmerk SKTB is ontstaan uit de noodzaak passagiers meer inzicht en zekerheid te geven over de geboden kwaliteit van het reizen per touringcar. Binnen de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf wordt nauw samengewerkt met consumentenorganisaties. Het keurmerk zorgt niet alleen voor een verbeterde concurrentiepositie, maar ook voor een beter imago én inzicht in de eigen organisatie.

De basis voor het keurmerk SKTB bestaat uit ISO 9001, aangevuld met een Veiligheidsdocument waarin een branchespecifieke invulling van (en aanvulling op de ISO 9001) normen wordt gegeven. Het keurmerk heeft als onderwerpen: vakbekwaamheid, veiligheid en comfort, wet- en regelgeving en verzekeringen.

DEKRA mag het touringcarbedrijf toetsen op ISO9001 en het SKTB Veiligheidsdocument.


Waarom kiezen voor certificering door DEKRA*?

  •  DEKRA beschikt over 90 jaar (audit)ervaring en deskundigheid op het gebied van de certificeren van organisaties
  • Onze auditoren zijn zeer goed op de hoogte van alle specifieke eisen die door de verschillende partijen worden gesteld en kunnen u altijd informeren over deze nieuwe ontwikkelingen en normeisen.
  • Wij bieden u een persoonlijke aanpak. 

*ViaNorm vormt sinds 2013 een integraal onderdeel van DEKRA

Meer informatie? Neem contact op met onze Account Manager Transport & Logistiek, Peter de Boer via +31 88 96 83016 of certification.nl@dekra.com