KEMA-KEUR powered by DEKRA

KEMA-KEUR

Risicobeperking en kostenbeheersing voor fabrikanten, groothandelaars, detailhandelaars en consumenten

Als u toegang zoekt tot de wereldmarkten voor elektrische producten, een keurmerk met een sterke internationale reputatie wilt en u uw risico's wilt beperken, dan is het zeker de moeite waard de voordelen van KEMA-KEUR eens onder de loep te nemen.

Een gebrekkig product kan een ware nachtmerrie zijn. De beste manier om schade aan uw imago te voorkomen – om het nog maar niet over mogelijke dure claims te hebben – is te investeren in certificering door een onafhankelijk testinstituut. Aangezien KEMA-KEUR over de hele wereld algemeen wordt erkend, biedt dit keurmerk u ook nog eens een marketingvoordeel.

Het certificatiemerk KEMA-KEUR op uw producten geeft aan dat uw producten en productielocatie regelmatig door DEKRA worden geïnspecteerd. We voeren geen eenmalige test uit, maar monitoren doorlopend of uw producten en de productieplaats in overeenstemming zijn met de geldende norm. KEMA-KEUR is erkend in heel Europa en biedt onbeperkte toegang tot heel veel andere markten wereldwijd. We zijn nauw betrokken bij CENELEC (EU- en EFTA-landen) en IEC (wereldwijd), evenals bij verschillende normalisatiecommissies, waardoor u altijd op de hoogte bent van de meest recente ontwikkelingen.

In combinatie met KEMA-KEUR kunnen we desgewenst een CCA Rapport leveren waarmee u - zonder herkeuring - andere keurmerken kunt aanvragen bij testinstituten die aangesloten zijn bij CENELEC. Daarnaast kunnen we u van een CB Rapport voorzien. Hiermee kunt u andere nationale keurmerken aanvragen bij aan de IECEE aangesloten testinstituten. Als u al in het bezit bent van een CB- of CCA-Rapport kunt u uw mondiale imago verder versterken door KEMA-KEUR aan te vragen.

CONTACT
DEKRA
Product testen & certificeren
products.global@dekra.com
T +31 88 96 83560