ISO 27001

Certificering volgens ISO 27001

DEKRA kent de risico's op het gebied van informatiebeveiliging

De aansluiting van ICT-systemen op internet brengt grote risico's met zich mee; van virussen tot sabotage en industriële spionage. Gegevensbescherming speelt dan ook een steeds grotere kritieke en concurrerende rol. DEKRA biedt een uitgebreide reeks op maat gemaakte services die garanderen dat gevoelige informatie binnen uw bedrijf veilig is afgeschermd. 

Informatiebeveiliging betekent ‘het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van alle informatie'. ISO 27001 biedt handvatten voor het inrichten van adequate ICT-systemen, en geeft richting aan de organisatie en het menselijk handelen. Met het ISO 27001-certificaat van DEKRA toont u aan dat uw organisatie volledig in controle is over haar informatiebeveiligingssysteem. Een DEKRA ISO 27001-certificaat is drie jaar geldig en helpt u uw nauwgezetheid te bewijzen ten opzichte van klanten en de overheid.

Waarom certificering door DEKRA?
DEKRA kan de certificering voor u verzorgen en begeleidt u op weg hiernaartoe. Onze audits dragen bij aan de continue verbetering van informatiebeveiliging en bewustwording in uw organisatie. We bieden dienstverlening van een hoge kwaliteit, hebben veel kennis van wet- en regelgeving én van uw branche. U kunt verschillende certificeringen combineren in één enkele auditronde. Bijvoorbeeld ISO 9001, ISO 20000 -1 en/of NEN 7510. Deze combinaties besparen u zowel tijd als geld. Onze audits zijn afgestemd op de specifieke eigenschappen van uw organisatie, waarbij de auditoren een ruime kennis hebben van uw specifieke branche. Zo bereiken we gezamenlijk een maximaal effect.