ISO 9001 certificering

ISO 9001 certificering

Certificeren van uw kwaliteitsmanagementsysteem

Uw organisatie heeft veel aandacht voor kwaliteit en wil bovendien altijd blijven verbeteren. Dat kan met behulp van ISO 9001, een proces- en systeemgeoriënteerde benadering van kwaliteitsmanagement en doorlopende verbetering. ISO 9001 zorgt ervoor dat diverse organisaties een managementsysteem in kunnen voeren dat is afgestemd op hun individuele behoeften en omstandigheden. DEKRA voert de ISO 9001-certificering uit.

Een kwaliteitssysteem op basis van ISO 9001 verbetert de efficiency op de werkvloer en beperkt eventuele verspilling. Speciaal voor de zorgsector is de norm ISO voor Zorg en Welzijn ontwikkeld, de NEN-EN 15224, gebaseerd op ISO 9001.

Waarom certificering door DEKRA?
DEKRA kan de ISO 9001-certificering voor u uitvoeren en begeleidt u op weg hiernaar toe, bijvoorbeeld door middel van informatiebijeenkomsten en / of proef audits. Onze audits zijn flexibel, efficiënt en transparant. We betrekken u in iedere stap van het proces en bespreken onze bevindingen met u. Wie voor ons kiest, kiest voor dienstverlening van een hoge kwaliteit. Onze auditoren hebben veel kennis van wet- en regelgeving én van uw branche. Bovendien bieden we de optie de certificering voor ISO 9001 te combineren, bijvoorbeeld met certificering voor informatiebeveiliging of cliënt- en patiëntveiligheid

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom ISO 9001? Klik hier.

Meer informatie? Neem contact op met onze Account Manager Zorg, Harriëtte van der Sar:
tel. +88 96 83441 (direct) of +88 96 83016 (algemeen), certification.nl@dekra.com.