Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging

ISO 27001 Aantoonbaar controle over uw bedrijfsinformatie

Uw organisatie heeft dagelijks te maken met informatie. Dit is informatie van en over klanten, medewerkers, leveranciers en andere stakeholders. Voor iedereen die betrokken is bij uw organisatie is het van belang dat deze data beschikbaar, betrouwbaar en veilig is. Dat geldt voor fysieke documenten, data op mobiele apparaten of in de cloud. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor u is om hierover aantoonbaar controle te hebben. En dat kan met de norm ISO 27001.

ISO 27001, aantoonbaar 'in control'

De internationaal erkende norm ISO 27001 helpt uw organisatie op een gestructureerde wijze een informatiebeveiligingsmanagementsysteem op te zetten. Dit systeem ondersteunt u bij h de beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van de data en bedrijfsgegevens te borgen.
Tijdens een audittraject door DEKRA ligt de focus op het herkennen, analyseren, beheersen van risico's en het doorvoeren van verbetermaatregelen. Door middel van een ISO 27001 certificaat toont u aan dat uw organisatie beschikt over effectief informatiebeveiligingsmanagementsysteem. Met andere woorden, uw organisatie is ‘in control’ is op het gebied van informatiebeveiliging.

Wat biedt DEKRA?

DEKRA schat al meer dan 90 jaar risico’s in. Dit doen wij vanuit onze ambitie om bij te dragen aan een veilige wereld. Wij voeren al ruim 25 jaar onafhankelijke en objectieve audits en certificatietrajecten uit. Onze auditoren helpen uw organisatie (nog) bewuster te worden van de impact en eisen rondom informatiebeveiliging voor directie, management, medewerkers en externe partijen. Door hun brede kwalificaties kunnen ze dit efficiënt voor u inrichten, waardoor de ISO 27001 audit gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld ISO 9001 (kwaliteit), ISO 22301 (Business continuity) en/of ISO 20000-1 (IT service). Werkt u in de zorgsector? Dan kunt u bij ons ook het NEN 7510 certificaat verzorgen. 

Meer weten?
Wilt u een offerte opvragen voor ISO 27001 certificatie? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Zoekt u begeleiding en advies op weg naar certificatie? Neem dan contact op met één van de DEKRA Netwerk Partners. Vrijblijvend in gesprek over informatiebeveiliging? Neem contact op met onze account manager Informatiebeveiliging Henry Dwars.