HKZ certificering door DEKRA

HKZ-certificering

Aantoonbaar goede zorg

U wilt de buitenwereld een goed gevoel geven over uw organisatie. De kwaliteit die u biedt wilt u zichtbaar maken. Met de HKZ-certificering toont u aan dat uw organisatie niet alleen voldoet aan de eisen die verzekeraars en de overheid stellen, u laat ook zien dat u luistert naar de wensen van uw cliënt. DEKRA kan de HKZ-certificering voor u verzorgen en ondersteunt tijdens de voorbereiding hierop, bijvoorbeeld door middel van training of proefaudits. Hierbij stemmen we onze diensten vanzelfsprekend zo veel mogelijk af op de eisen en kenmerken van uw organisatie.

De afkorting HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorg en is gebaseerd op de norm ISO 9001 en branchespecifieke eisen.

Waarom certificering door DEKRA?
DEKRA heeft een overeenkomst met HKZ en is erkend door de Raad voor Accreditatie voor de HKZ-normen. Onze auditors zijn deskundigen uit het veld en op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen in uw branche. Hierdoor kunnen ze snel en vakkundig uw organisatie doorgronden. Onze kennis delen we graag met u via DEKRA Academy, landelijke informatiebijeenkomsten, of via onze online nieuwsbrief.

Meer informatie? Neem contact op met onze Account Manager Zorg, Harriëtte van der Sar:
tel. +88 96 83441 (direct) of +88 96 83016 (algemeen), certification.nl@dekra.com.