defaultTitle

Geprüfte Sicherheit (GS)

Elektrische veiligheidstest met een Duitse grondigheid

Als u uw producten op de Duitse markt wilt verkopen, of misschien een stukje Duitse betrouwbaarheid aan uw producten wilt verbinden, dan hebt u het juiste keurmerk nodig.

DEKRA biedt u GS-gecertificeerde veiligheid en betrouwbaarheid. Dit keurmerk, dat onder toezicht staat van de Duitse overheid, geeft u een voorsprong bij verkoop op de Duitse markt. En als u KEMA-KEUR combineert met GS, kunt u uw producten waar dan ook in Europa verkopen. Dit is waarschijnlijk de beste manier om aan te tonen dat er optimale aandacht is besteed aan de productveiligheid.
 

Door uw producten van het GS-keurmerk te voorzien, laat u zien dat deze zijn goedgekeurd door een nauwkeurig en ervaren onafhankelijk testinstituut. Wanneer u DEKRA opdracht geeft uw GS-tests uit te voeren, profiteert u bovendien van de voordelen van onze uitstekende reputatie.

We zijn flexibel en doen ons uiterste best ons werk op uw bedrijfsactiviteiten af te stemmen. Daarnaast profiteert u van het feit dat we dankzij onze betrokkenheid bij CENELEC (EU- en EFTA-landen), IEC (wereldwijd) en een groot aantal normalisatiecommissies, altijd op de hoogte zijn van de allernieuwste ontwikkelingen. We voeren jaarlijks inspecties en tests uit op uw producten waardoor u deze continu kunt blijven verbeteren.

De combinatie KEMA-KEUR/GS levert een goed en veilig gevoel, voor zowel u als fabrikant, groot- of detailhandelaar – als voor de gebruiker.

CONTACT
DEKRA
Product testen & certificeren
products.global@dekra.com
T +31 88 96 83560