Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Training, Auditing en Certificering

DEKRA heeft jarenlange ervaring in het toetsen, certificeren maar ook trainen van zorgorganisaties -en praktijken op het gebied van o.a. kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Wij bieden een breed scala aan onafhankelijke auditing- en certificeringsdiensten onder accreditatie. Dat maakt ons een betrouwbare partner. Een DEKRA certificaat voorziet in de behoefte om goede zorg zichtbaar te maken en de kwaliteit van de zorgverlening steeds verder te verbeteren. Met een DEKRA certificaat in huis blijft u het beste uit uw organisatie halen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk rustig rond op deze site of neem direct contact op met onze Account Manager Zorg, Hariëtte van der Sar: tel. +88 96 83441 (direct) of +88 96 83016 (algemeen), certification.nl@dekra.com.

Uw sector


DEKRA is voor verschillende organisaties en praktijken actief. Bekijk uw sector en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze diensten


Met ons volledige scala aan onafhankelijke diensten kunt u kwaliteit en zichtbaar goede zorg aantonen.

Thema's


Belangrijke thema's als cliënt- en patiëntveiligheid, informatiebeveiliging en MVO zijn voor ons bekend terrein.

Onze accreditaties


DEKRA is geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie en kan uw organisatie op weg helpen naar de gewenste certificering.

Waarom DEKRA?


DEKRA combineert diepgaande expertise met 90 jaar ervaring. Onze auditors zijn procesgericht en hebben ruime praktijkervaring.

Nieuws & Events


Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bezoek ons tijdens interessante beurzen en events.