Explosieveiligheid

Training op gebied van explosie- en procesveiligheid

Explosie- en procesveiligheid draait om actuele kennis en kunde

DEKRA biedt u een ruime keuze aan beproefde trainingen waarin we onze kennis en kunde op het gebied van explosie- en procesveiligheid met u delen. In de diverse trainingen worden specifieke onderwerpen uitgebreid behandeld. Van fysische en chemische principes tot actuele wijzigingen in wet- en regelgeving in ons werkgebied of ATEX 95 (ATEX 114) & 153 norminterpretatie. De trainingen zijn geschikt voor verschillende doelgroepen in verschillende branches: van agro en food, farmacie en fijnchemie tot energie, olie en gas.

Operators zullen vooral baat hebben bij bewustwording van de risico’s bij werken in gevaarlijke omgevingen. Plant managers, engineers, ontwerpers, kwaliteits- en HSE managers zullen de technische diepgang van de trainingen waarderen en goed kunnen gebruiken in hun dagelijkse werk. De trainingen worden bekroond met een certificaat van deelname – en dragen bij aan eventuele uiteindelijke certificering van persoonlijke competenties door DEKRA namens IECEx.
 

ATEX 95 (ATEX 114) & ATEX 153
Als ATEX Notified Body en expertorganisatie is DEKRA als geen ander op de hoogte van alle ins en outs van de ATEX 95 (ATEX 114)  & ATEX 153 richtlijn op het gebied van product- en procesveiligheid. Deze kennis delen we graag met u middels een tweedaagse training. Klik hier voor meer informatie.

Onze trainers
Onze trainers zijn deskundigen met jarenlange ervaring in opleiding, onderzoek en advisering in explosie- en procesveiligheid. Met name hun constant aangevulde praktische en experimentele kennis is een rijke bron van informatie waaruit u kunt putten.

Naast deze trainingen biedt DEKRA ook cursussen op maat, eventueel in uw bedrijf, toegespitst op uw situatie. Neem hiervoor contact met ons op via ex.nl@dekra.com
 

CONTACT
DEKRA
Explosieveiligheid
ex.nl@dekra.com
T +31 88 96 83008