Export Support

Export Support Services

Opent deuren, wereldwijd

Internationale voorschriften voor certificering en keurmerken zijn uitermate complex aangezien er meer dan vijftig nationale certificeringsinstanties over de hele wereld CB-certificaten uitgeven voor elf productcategorieën. Wij bieden u de slimste certificeringsaanpak en kunnen er zo voor zorgen dat uw producten, voorzien van keurmerk, zo snel, efficiënt en kosteneffectief mogelijk op uw doelmarkten worden gebracht.


Het is onze doelstelling het geografische bereik van uw producten te maximaliseren. DEKRA-certificering levert u effectieve 'one-stop-shop'-toegang tot de wereldmarkten. Vertel ons naar welke landen u wilt exporteren, dan passen wij onze test- en certificeringsprocedures aan op de vereisten die in die landen gelden. Wij openen deuren en versnellen administratieve processen. We kunnen het gehele certificeringsproces op ons nemen, van aanvraag tot certificeringsvervolg en ondersteuning. Overal in ons mondiale netwerk aan vestigingen vindt u onze speciaal getrainde medewerkers, die wereldwijde expertise hebben in de wet- en regelgeving. In de meeste landen ter wereld kunnen zij u helpen bij de aanvraagprocedures.

Zo zijn we in China 100% eigenaar van het allereerste onafhankelijke testinstituut en kan ons personeel u op basis van onze testresultaten helpen bij de aanvraagprocedure voor CCC-certificering. Dus, waar uw bedrijf zich ook bevindt, laat ons u door het doolhof van voorschriften en reglementen loodsen.
 

DEKRA's “Export Support Services Tool" biedt u een actueel overzicht van alles wat u moet weten over nalevingsvereisten en marktintroductiegegevens voor meer dan vijftig landen in zes continenten. De "Export Support Services Tool" begeleidt u door de almaar veranderende mondiale vereisten en de invloed daarvan op producten, productontwikkeling en toegankelijkheid van markten. Onze tool wordt regelmatig geactualiseerd om in te spelen op de wijzigingen in de nalevingsvereisten overal ter wereld. Neem een kijkje en ontdek dat de wereld binnen handbereik ligt: http://www.exportsupportservice.com 
 

 

CONTACT
DEKRA
Product testen & certificeren
products.global@dekra.com
T +31 88 96 83560