ENEC

ENEC

Eén enkel keurmerk voor de gehele Europese Unie

Tot voor kort moesten bedrijven die producten als lichtarmaturen of transformatoren produceren, importeren of verkopen, voor ieder individueel product een nationaal keurmerk behalen. Dit is zowel kostbaar als bijzonder tijdrovend. Met ENEC is dit overbodig. ENEC is een alternatief voor de nationale keurmerken binnen de hele Europese Unie en maakt dus de dure rondreis langs de testhuizen overbodig.

DEKRA kan uw producten testen voor het ENEC-keurmerk dat in de gehele Europese Unie wordt erkend. Bovendien kunnen we deze test combineren met KEMA-KEUR en profiteert u in één moeite door van onze wereldwijd gerespecteerde reputatie. 
 

ENEC biedt u niet alleen toegang tot de markten in de EU, maar ook tot EFTA en in steeds grotere mate tot Oost-Europa. Hierdoor hebben zowel u als uw klanten de zekerheid dat uw producten door een onafhankelijk testinstituut zijn geïnspecteerd en aan deze essentiële norm voldoen.

We stemmen hierbij ons testplan af op uw ontwikkel- en productieprocessen. We kunnen zowel één enkel product voor u testen, als een hele productgroep tegelijk, waardoor u aanzienlijk op tijd en geld bespaart.

Aangezien we talloze vestigingen binnen en buiten Europa hebben, is er altijd een locatie in de buurt die de ENEC-certificering kan verstrekken – en waar u uw contactpersonen in uw eigen taal kunt aanspreken.

CONTACT
DEKRA
Product testen & certificeren
products.global@dekra.com
T +31 88 96 83560