EMC FCC

Exportkansen creëren door vaststelling van elektromagnetische compatibiliteit

DEKRA biedt certificering voor de Amerikaanse markt

De EMC-criteria, dat elektrische apparatuur geen interferentie mag veroorzaken of gevoelig zijn voor interferentie door andere apparatuur, zijn ook van toepassing op de Amerikaanse markt. De Amerikaanse Federal Communication Commission (FCC) vereist dat alle elektrische producten voor import in de Verenigde Staten aan de allerhoogste normen van compatibiliteit voldoet.

DEKRA is bevoegd om tests uit te voeren op basis van de officiële criteria van de VS. Aangezien wij op de lijst van de Federal Communication Commission (FCC) staan als een instituut voor conformiteitsbeoordeling (Conformity Assessment Body - CAB) worden onze tests in de Verenigde Staten geaccepteerd en onze EMC FCC-certificaten verschaffen toegang tot de markt in de VS aan velerlei soorten producten.

De procedures verschillen van product tot product. Dankzij onze grondige kennis van de Amerikaanse EMC-voorschriften kunnen wij u helpen bij het selecteren van de juiste test en u bijstaan bij de complexe procedures die daar vaak aan verbonden zijn.

DEKRA-rapporten bieden uw klanten en overheidsinstellingen duidelijke meerwaarde en komen zeer goed van pas in geval van geschillen. We kunnen de tests ter plaatse uitvoeren, en het testen van grote machines en installaties is dan ook geen probleem. We zijn flexibel en doen altijd ons uiterste best zoveel mogelijk rekening te houden met uw ontwikkel- en productieprocessen.

CONTACT
DEKRA
Product testen & certificeren
products.global@dekra.com
T +31 88 96 83560