E-automotive

E-Mobility

Testen, inspecteren, certificeren & training

Met een toenemende vraag naar elektrisch aangedreven voertuigen, moet u er zeker van kunnen zijn dat uw producten aan de vereiste normen voldoen. DEKRA biedt een breed scala aan inspectie, test- en certificeringsdiensten voor de E-Mobility sector. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen.

Veiligheid (bescherming tegen elektrisch, mechanisch en brand / explosiegevaar) is van cruciaal belang binnen de E-Mobility sector. Onze diensten beslaan alle elektrische aspecten van e-voertuigen, van de motor en de elektronica tot de laadstations. Naast prestatiemetingen en basis en functionele veiligheidstests, kunnen wij ook EMC tests uitvoeren. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij ISO/TS 16949 certificering – dé kwaliteitstandaard voor de automotive branche.

Testen en certificeren via DEKRA betekent profiteren van onze tientallen jaren ervaring met testen, certificering en begeleiding op het gebied van elektrische veiligheid. Bovendien hebben onze experts zitting in internationale veiligheidscomités. Hierdoor kunnen wij ook rekening houden met normen die in de maak zijn. 

Training
Voor gediplomeerde personen met beroepservaring in de automobiel branche biedt DEKRA diverse trainingen op het gebied van elektrische veiligheid rondom elektrische voertuigen en laadstations. Deze trainingen hebben als doel om bestaande kennis op het gebied van elektrotechniek op te frissen en verder te verdiepen, en worden zowel online als klassikaal aangeboden - afgestemd op de wensen van de klant. Een training kan bestaan uit zowel een theorie als praktijk gedeelte en wordt afgesloten met een examen. Bij succesvolle afronding ontvangt de cursist een persoonlijk certificaat van bekwaamheid.

Meer informatie? Neem contact met ons op via products.global@dekra.com.

 

CONTACT
DEKRA
Product testen & certificeren
products.global@dekra.com
T +31 88 96 83560