Duurzaamheid

Duurzaamheid

Zaken doen met oog voor de toekomst

Steeds meer bedrijven willen weten hoe ze zakelijke successen kunnen combineren met duurzaam, milieuvriendelijk gedrag. In feite is verantwoordelijk handelen geen obstakel voor groei, maar bijna altijd een kans om het doelmatig gebruik van hulpbronnen te verbeteren en de concurrentie voor te zijn.

Zorg voor meerwaarde voor het milieu en voor uw klanten en daarmee tegelijkertijd voor uw bedrijf. Milieuexperts van DEKRA helpen u uw hulpbronnen te beschermen en energiekosten te optimaliseren.

Milieubewuste bedrijfsvoering is tegenwoordig belangrijker dan ooit. In veel sectoren vereisen klanten een gecertificeerd milieuzorgsysteem. Een DEKRA ISO 14001 certificaat toont aan dat u op basis van internationaal erkende milieustandaarden te werk gaat.
Heeft u behoefte aan professionele ondersteuning op het gebied van bio-energie? DEKRA kan er samen met u voor zorgen dat uw bio-energiegerelateerde activiteiten in overeenstemming zijn met (inter)nationale normen. Samen werken aan een duurzame toekomst.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een steeds belangrijker thema voor bedrijven. Tegelijkertijd is het complex om aan te tonen wat uw organisatie precies doet op dit gebied. Met behulp van de MVO Prestatieladder kunt u dit inzichtelijk maken. DEKRA kan de certificering voor u verzorgen en begeleidt u op weg hiernaartoe.
De CO2 -Prestatieladder is een instrument om bedrijven die deelnemen aan complexe aanbestedingen te stimuleren tot CO2-bewust handelen. Aan de hand van checklijsten en een auditschema kan een bedrijf zijn CO2-prestaties in kaart brengen en door DEKRA laten beoordelen.