Training

Vergroot uw kennis en volg een training

U bent hier

 • DEKRA audit en certificeert management-, kwaliteits-, arbo-, en milieuzorgsystemen voor veel verschillende sectoren. Als deelnemer aan verschillende normcommissies zijn we experts op deze gebieden. De expertise en praktijkervaring van onze specialisten vormen de basis voor onze trainingen. Met een ruime keus aan trainingen binnen de DEKRA Academy geven we die kennis door. Al onze trainingen bereiden u zo goed mogelijk voor op de audit of het certificatietraject.

  Vind onderaan deze pagina een overzicht van al onze trainingen.  

  De training

  Onze praktisch opgezette trainingen helpen u met het begrijpen van de materie en hoe u deze kunt toepassen binnen uw organisatie. Door een mix van theorie en praktijk houden we onze trainingen dynamisch, interactief en interessant. Om u te verzekeren van persoonlijke aandacht geldt voor de meeste van onze trainingen een maximaal cursistenaantal van 8 personen. Onze trainingen worden gegeven in Arnhem.

 • Waarom DEKRA?

  Maatwerktrainingen op aanvraag

  Staat uw training hier niet bij? DEKRA Academy verzorgt ook maatwerktrainingen op aanvraag. Neem contact met ons op via academy.nl@dekra.com of +31 88 96 83016 voor de mogelijkheden.

  Ervaring met de beroepspraktijk

  Al onze trainers hebben ervaring met de beroepspraktijk. Hierdoor bestaan onze trainingen uit een evenwichtige mix van theorie en praktijk.

  Transitie naar ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015

  Op 15 september 2018 loopt de transitieperiode voor ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 af. Om uzelf goed voor te bereiden op de transitie naar de nieuwe norm, kunt u bij DEKRA diverse transitietrainingen volgen. U vindt ze in het overzicht. 

 • Ons aanbod

 • Gerelateerde normen

  ISO 9001

  ISO 9001
  Gerelateerde normen

  ISO 14001

  Duurzaamheid
  relateerde dienstverlening

  Auditing & Certificatie

  Auditing & certificatie