U bent hier

10.09.2020
| News
| De Vitaliteitsmonitor
| De vitaliteitsmonitor

DEKRA start met audits voor De Vitaliteitsmonitor

Deze maand start DEKRA met de eerste audits voor de Vitaliteitsmonitor: een methode en certificaat om aantoonbaar te investeren in vitale medewerkers.

De vitaliteitsmonitor

De laatste jaren krijgt het onderwerp ’vitaliteit’ (hoe houden we onze medewerkers fit en productief?) steeds meer aandacht binnen bedrijven. De roep om een objectief en meetbaar instrument werd hiermee steeds groter. De Vitaliteitsmonitor helpt organisaties namelijk de juiste keuzes te maken op het gebied van vitaliteit en hier continu in te blijven verbeteren. Moet u bijvoorbeeld investeren in vitale voeding? Of juist in heldere doelstellingen? De methode helpt bij het maken van deze afwegingen. Het certificaat – dat wordt uitgegeven door De Viatliteitsmonitor - laat zien dat u als organisatie serieus werk maakt van het onderwerp.

De audits voor De Vitaliteitsmonitor passen perfect in het portfolio van DEKRA. Wij zijn dé partner op het gebied van veiligheid en daar hoort de gezondheid en vitaliteit van werknemers ook bij. Bovendien is het certificaat van De Vitaliteitsmonitor een mooie aanvulling op andere normen die wij auditen, zoals de MVO Prestatieladder en de Prestatieladder Socialer Ondernemen.

 

 

De Vitaliteitsmonitor kent drie certificatieniveaus: Brons, Zilver en Goud. De monitor helpt dus zowel beginnende als gevorderde bedrijven stappen te zetten. Inmiddels hebben ruim 200 bedrijven gewerkt met De Vitaliteitsmonitor. Afgelopen januari had IT-bedrijf Macaw uit Hoofddorp de eer als eerste bedrijf ook het certificaat te ontvangen.

Benieuwd hoe uw organisatie het doet rond vitale medewerkers? Doe dan de gratis online intake van De Vitaliteitsmonitor. Wilt u meer weten over de audits die wij uitvoeren en het behalen van het certificaat? Kijk dan op onze webpagina over De Vitaliteitsmonitor.

Start de online intake

Gerelateerd nieuws

De vitaliteitsmonitor
10.09.2020
De Vitaliteitsmonitor