Cybersecurity Services

Cybersecurity Services

Ons aanbod van cybersecurity services bevat total-risk assessment, threat analysis, vulnerability testing, robustness-conformity testing en penetration testing. Deze kunnen complementair zijn aan andere functionele veiligheidstesten of aan testen op het gebied van explosieveiligheid. Alle expertise bij één partij maakt het testen en certificeren efficiënter en bespaart u tijd. 

Het testen van producten, systemen en processen
Om uw organisatie tegen cyberaanvallen te beschermen en de impact hiervan te beheersen, kunnen wij softwaretesten voor u uitvoeren. Hierbij wordt de software getest om na te gaan of de werking beïnvloed kan worden door kwetsbaarheden in de software en welke veiligheidsmaatregelen er nodig zijn. Beveiliging van het systeem en gerelateerde processen is net zo belangrijk als die van softwarecomponenten. System security testen waarborgen de veiligheid van industriële besturings- systemen (ICS). Daarom biedt DEKRA diensten aan op het gebied van systeemmanagement, diverse security assessments en cybersecurity awareness training. Onze integrale aanpak heeft betrekking op producten, systemen en processen.

Beoordelen van cybersecurity voor de gehele industriële sector

Bij DEKRA kunnen we bouwen op meer dan 90 jaar ervaring in inspecties, testen en certificeringen. We bieden cybersecurity services voor diverse industrieën, zoals de energie-, water-, chemische en transportsector én voor systeemontwikkelaars en producenten. Liever dan enkel te focussen op datasystemen, voeren wij cybersecurity threat analyses en risk assessments uit voor uw industriële processen, systemen en componenten. Onze specialisten stellen ververvolgen een plan op om uw producten of systemen te testen volgens de internationale normenseries IEC 62443 of ISO 27001 (voor information security management systems: ISMS). 

Contact 

Voor meer informatie over onze cybersecurity dienstverlening kunt u contact opnemen met:

 
CONTACT
Stefan Rutten
Business Development Manager
+31 88 96 83079 (direct)
+31 88 96 83000
cybersecurity.nl@dekra.com