defaultTitle

CSA

De snelste manier om uw producten in de VS en Canada op de markt te krijgen

Wanneer u uw producten in Noord-Amerika op de markt wilt brengen, dan heeft u de juiste keurmerken nodig. DEKRA treedt op als vertegenwoordiger van CSA International in Europa, waardoor wij uw producten volgens de UL- en CSA-normen kunnen testen voor de Noord-Amerikaanse markt.

Met het CSA-certificaat dat via DEKRA is toegekend, krijgt u zonder problemen toegang tot de markten van de Verenigde Staten en Canada. Daarnaast kunnen we de test combineren met de vereiste test voor KEMA-KEUR of andere keurmerken, en bespaart u geld en tijd.

We werken nauw samen met CSA International. Er werken zelfs enkele CSA-werknemers in de DEKRA-vestigingen in Nederland en Italië waardoor deze vestigingen alles in huis hebben om toegang tot de wereldmarkten te realiseren. Onze vakkundige projectmanagers zijn bekend met de toepasselijke normen en criteria en hebben inzicht in uw producten. Ze kunnen u vlot informeren over eventuele veranderingen in de normen, en voeren vanaf de ontwerp- en ontwikkelfase tests uit zodat u later niet voor dure verrassingen komt te staan.

We weten hoe belangrijk het voor u is uw producten op tijd en probleemloos te kunnen exporteren. We zijn flexibel, nauwkeurig, objectief en onafhankelijk. Met meer dan acht decennia aan ervaring op het gebied van inspecties, testen en certificeringen, hebben we inmiddels vestigingen over de hele wereld. Dit houdt in dat we u in uw eigen taal ondersteuning kunnen bieden, en vaak zelfs dicht bij u in de buurt.

CONTACT
DEKRA
Product testen & certificeren
products.global@dekra.com
T +31 88 96 83560