CCC - toegang tot China

CCC

Uw paspoort naar de Chinese markt

De Chinese markt is grenzeloos, en voor veel fabrikanten grotendeels onbekend terrein. Of u nu van plan bent producten vanuit China te exporteren of juist aan de Chinese markt te verkopen, de twee grootste struikelblokken zijn certificering en de taal. U hebt dan ook een gids nodig die de taal spreekt en u helpt door 'certificeringsland' te navigeren. DEKRA kan u op beide gebieden bijstaan, met als ultieme doelstelling het behalen van het cruciale CCC-keurmerk voor uw producten.

Door de jaren heen hebben we een uitstekende relatie (positieve 'guanxi') weten op te bouwen met het China Quality Certification Centre (CQC) en China Certification Center for Electromagnetic Compatibility (CEMC), twee van de belangrijkste certificeringsinstituten in China. Dankzij deze relatie kunnen we u door allerlei complexe aanvraagprocedures begeleiden en u zo een hoop werk uit handen nemen.

Zakendoen met China vereist een aanzienlijke hoeveelheid geduld en volharding. We kunnen u helpen het certificeringsproces te verkorten en zo uw producten sneller op de Chinese markt te lanceren. We hebben de juiste technische vakkundigheid in huis, evenals legio specialisten met een uitstekende reputatie in de certificeringswereld. Onze CB-rapporten worden erkend door de CQC en kunnen op eenvoudige wijze worden omgezet in CCC-keurmerken.
Naast het feit dat we u door het doolhof van benodigde rapporten en documenten voor CCC-aanvraag kunnen loodsen, kunnen we deze documenten ook in het Chinees vertalen. We onderhouden namens u het contact met CQC en voeren zo nodig fabrieksinspecties uit.

U profiteert niet alleen van onze uitmuntende mondiale reputatie die we hebben opgebouwd op basis van acht decennia aan testen en certificering, we houden ook nog eens zoveel mogelijk rekening met uw planning en processen. Met vier strategisch geplaatste vestigingen in China en het feit dat we altijd grondig geïnformeerd zijn over de plaatselijke markten, bevindt DEKRA zich in de perfecte positie om u tot deze dynamische markt te laten doordringen.

CONTACT
DEKRA
Product testen & certificeren
products.global@dekra.com
T +31 88 96 83560