CCA (Cenelec Certification Agreement)

Cenelec Certification Agreement (CCA)

Wederzijdse erkenning van uw testresultaten op pan-Europees niveau

De nationale veiligheidskeurmerken op uw elektrische producten bieden u een marketingvoordeel op de verschillende markten in Europa. Pan-Europese certificering maakt u het leven nog een stuk gemakkelijker.

DEKRA biedt u de mogelijkheid KEMA-KEUR te combineren met een CCA-certificering zodat alle aangesloten Europese testhuizen de testresultaten accepteren. Als u vooraf aangeeft in welke landen u uw producten gaat verkopen, kunt u deze tegelijkertijd laten testen op naleving met eventuele nationale afwijkingen van de norm.

De populariteit van ENEC- en KEYMARK-certificering neemt almaar toe. Zolang deze keurmerken echter alleen geldig zijn voor een beperkt aantal producten, zal CCA zijn meerwaarde blijven bewijzen omdat het vrijwel alle elektrische apparatuur en componenten beslaat die op de Europese markten worden verkocht. En als u al over een CCA-certificering beschikt, kunt u zonder herkeuring KEMA-KEUR aanvragen. Met de testresultaten voor KEMA-KEUR bent u meteen klaar voor de hele Europese markt. Dat is dus: één keer keuren voor het probleemloos aanvragen van talloze keurmerken.

We hebben acht decennia aan ervaring in huis en een uitstekende reputatie opgebouwd. We zijn flexibel en houden zoveel mogelijk rekening met uw planning en processen. Daarnaast zijn we nauw betrokken bij het formuleren en harmoniseren van nieuwe normen. Dankzij ons uitgestrekte netwerk van kantoren en agenten weet u zich vrijwel altijd verzekerd van een DEKRA-vertegenwoordiger bij u in de buurt.

CONTACT
DEKRA
Product testen & certificeren
products.global@dekra.com
T +31 88 96 83560