BRL 6000

KOMO INSTAL certificaat op basis van de BRL 6000 regeling

Betrouwbare en veilige gebouwgebonden installaties

Als installateur staat u voor de professionaliteit van uw organisatie en het vakmanschap van uw medewerkers. U wilt klanten zekerheid bieden en aantonen dat installaties betrouwbaar, duurzaam en veilig zijn ontworpen. Met het kwaliteitskeurmerk BRL 6000-KOMO INSTAL laat u zien dat u aan de geldende eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit voldoet. DEKRA certificeert uw bedrijf en ondersteunt tijdens het traject hiernaartoe.

Bij DEKRA helpen we u om uw professionaliteit en vakbekwaamheid als installateur zichtbaar te maken. Dit doen we door de certificering van het erkende keurmerk BRL 6000-KOMO INSTAL voor u te verzorgen. Het BRL 6000-KOMO INSTAL-keurmerk is speciaal ontworpen voor de installatiesector. Bedrijven die in het bezit zijn van dit keurmerk voldoen aan de Nederlandse wettelijke eisen. Ze tonen daarnaast aan dat hun producten of systemen duurzaam en veilig zijn ontworpen. De installaties voldoen met een certificaat ook aan hoge standaarden, zoals een gezond binnenklimaat. Wie kiest voor het BRL 6000-KOMO INSTAL-keurmerk, kiest voor kwaliteit en duurzaamheid.

BRL 6000-KOMO INSTAL
Het BRL 6000-KOMO INSTAL-keurmerk omvat:

  • het ontwerpen, installeren en beheren van installaties
  • elektrotechnische installaties
  • gastechnische installaties
  • leidingwaterinstallaties
  • Bodem Energie Systeem (BES)

Waarom certificering door DEKRA?
Bij DEKRA kunnen we niet alleen de BRL 6000-KOMO INSTAL-certificering voor u verzorgen. We begeleiden ook tijdens het traject hiernaartoe. Hierbij combineren we een persoonlijke aanpak met onze gedetailleerde kennis over de normen en wettelijke eisen waaraan uw installatie moet voldoen. Onze auditoren zijn ervaren, verstaan hun professie en spreken de taal van uw bedrijf. We leveren een hoge kwaliteit dienstverlening, hebben zitting in verschillende normcommissies en kunnen u meerdere product- en/of systeemdiensten tegelijk aanbieden. Voor u betekent dit dat u op efficiënt en kostenbewuste wijze een enkelvoudig of meervoudig certificeringstraject kunt ingaan.