BRL Borg

Inbraakbeveiliging (BRL BORG)

Onderscheidend door gecertificeerde inbraakbeveiliging

U weet als geen ander hoe betrouwbaar de systemen zijn die u aanlegt, en hoe vakbekwaam de medewerkers van uw beveiligingsbedrijf zijn. U wilt graag aantonen dat u gecertificeerde inbraakbeveiliging levert. DEKRA certificeert uw bedrijf en begeleidt u op persoonlijk wijze gedurende het traject daarnaartoe. Uw (potentiële) klanten weten zo dat ze kunnen rekenen op een gecertificeerde specialist in de strijd tegen inbraak.

Het BRL BORG-inbraak certificaat is gebaseerd op het certificatieschema BORG Beveiligingsbedrijf. Als onafhankelijke certificerende instantie toetst DEKRA of uw bedrijf voldoet aan de criteria van dit schema. Is dit inderdaad zo, dan voorzien we u van een BORG-certificaat en -opleveringsbewijs. Zo kunt u als beveiligingsbedrijf niet alleen aantonen dat uw personeel over de juiste capaciteiten beschikt, maar ook dat uw systemen betrouwbaar zijn en volgens de geldende installatievoorschriften worden onderhouden.Met een BORG-certificaat kunt u uw prospects sneller overtuigen van uw deskundigheid. U komt daarnaast eerder in aanmerking voor een plek op de shortlist van verzekeraars.

Waarom certificering door DEKRA?
U krijgt begeleiding van onze ervaren auditoren en profiteert van hun uitgebreide branchekennis. We bieden u een persoonlijke aanpak. Zo werkt u voortdurend samen met hetzelfde projectteam en heeft u contact met één vast aanspreekpunt. De DEKRA experts hebben zitting in verschillende normcommissies en zijn dus altijd op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. We kunnen u meerdere product- en/of systeemdiensten tegelijk aanbieden. Hiermee bespaart u tijd en kosten. U kunt dus rekenen op professionele begeleiding die volledig is afgestemd op uw bedrijf.