Wie investeert in kennis, verdient een diploma.

Als je ergens je best voor doet, waarom laat je het dan niet zien. Laat zien waar je voor staat met de AVG Assessment verklaring.

U bent hier

 • AVG: heeft u de juiste maatregelen genomen?

  Sinds mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De AVG geldt in alle EU lidstaten en moet de gegevens en de privacy van individuen waarborgen. Heeft uw organisatie alle maatregelen getroffen om te kunnen voldoen aan de AVG? Weet u waar u staat en welke stappen u nog moet nemen? U denkt de zaken voor elkaar te hebben, maar hoe toont u dit aan? DEKRA heeft hiervoor een onafhankelijke toetsing ontwikkeld: de AVG Assessment Service.

  +31 88 96 83016

  Veelgestelde vragen

  Heeft u een vraag? Wellicht is het antwoord te vinden tussen deze veelgestelde vragen. Mocht dat niet zo zijn, dan staan we altijd voor u klaar!

 • DEKRA helpt u op weg

  icoon europees

  AVG geldt voor gehele EU

  Op 25 mei 2018 wordt de AVG in alle EU lidstaten ingevoerd. Vanaf deze datum zijn organisaties verplicht om volgens de nieuwe Algemene Verordering Gegevensbescherming te werken. 

  icoon bescherming

  Verificatie-audit maakt het verschil

  De DEKRA AVG Assessment Service houdt in dat u niet alleen zelf invult in hoeverre u voldoet aan de AVG. Er zijn meer tools te vinden, maar wat onze service speciaal maakt is dat we naast uw eigen inzichten ook een verificatie-audit door een auditor laten uitvoeren. En bij positief resultaat ontvangt u een verklaring van DEKRA dat u maatregelen heeft getroffen om te kunnen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  icoon ervaring

  Expert in informatiebeveiliging

  DEKRA is een actieve speler op het gebied van informatiebeveiliging. Naast onze AVG Assessment Service bieden wij ook training, auditing en certificatie tegen ISO 27001 en NEN 7510 aan. 

 • De AVG Assessment Service bestaat uit twee onderdelen. In het eerste deel van het traject vult u een in onze onlineapplicatie een vragenlijst in. U beantwoordt 49 vragen over onder meer de volgende thema's: het creëren van bewustzijn, het aanstellen van een Functionaris Gegevensbescherming en het melden van datalekken. U kunt per vraag en per thema zien in hoeverre u al voldoet en waar u nog verbeteringen kunt realiseren.

  De kracht van de AVG Assessment Service zit in de combinatie van uw eigen kennis over de organisatie en een verificatie door DEKRA. Deze toetsing is het tweede onderdeel van het assessement. Het betreft een audit door één van onze deskundige auditoren. De audit volgt na het invullen van de vragenlijst en heeft tot doel om op een onafhankelijke wijze te verifiëren of u alles aantoonbaar op orde heeft. De rapportage vindt plaats in dezelfde online applicatie als de vragenlijst, zodat u alle resultaten direct en overzichtelijk bij elkaar heeft.

  Als beide onderdelen goed afgerond zijn, ontvangt u van ons een verklaring waarin bevestigd wordt dat u de juist maatregelen heeft genomen.

  Benieuwd geworden naar het AVG assessment? Als u een vrijblijvende offerte opvraagt, ontvangt u binnen 2 tot 5 werkdagen een prijsopgave van ons.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan


 • Neem gerust contact op:

Henry Dwars
Contactpersoon

Henry Dwars

Sales- & Accountmanager Informatiebeveiliging
Telefoon
+31 88 96 83458