ISO 55001

Asset Management: ISO 55001

Als organisatie wilt u uw bedrijfsmiddelen, prestaties, kosten, kansen en risico's structureel gaan managen. Misschien bent u hier ook al mee begonnen. Het is belangrijk dat u uw stakeholders, of die van uw opdrachtgever, op de hoogte stelt van uw inspanningen op dit gebied. Met een internationaal erkend en gewaardeerd ISO 55001 certificaat maakt u uw inzet aantoonbaar en overtuigt u alle partijen van uw professionaliteit.

ISO 55001 biedt een richtlijn voor het ontwikkelen van een proactief Asset Management systeem. De belangrijkste eigenschappen van de norm zijn de hoge mate van risicobenadering, de focus op leiderschap, de aandacht voor competentiemanagement en de strategische planning ('SAMP'). Hiermee helpt de ISO 55001 u bij het vinden van de juiste balans tussen alle investeringen en operationele kosten, uw prestaties en uw risico's.

DEKRA voert al ruim 25 jaar onafhankelijke en objectieve audits en certificatietrajecten uit en we zijn al ruim 90 jaar actief op het gebied van veiligheid. Onze auditoren hebben veel kennis van kapitaalintensieve sectoren, inclusief de relevante wet- en regelgeving. Ze zijn breed gekwalificeerd waardoor de ISO 55001 audit gecombineerd kan worden met, bijvoorbeeld, ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu) en/of OHSAS 18001 (arbo).

Doet u al aan Asset Management in uw organisatie en heeft u de behoefte om vrijblijvend te sparren? Neem dan contact op met Vincenzo Noce via vincenzo.noce@dekra.com of bel 088-968 3590. Zoekt u begeleiding op weg naar de certificatie? Lees dan meer in onze brochure over onze trainingen, gap-analyses en proef-audits.
 

CONTACT
Vincenzo Noce
Business Development Manager
+ 31 88 96 83590
vincenzo.noce@dekra.com
www.dekra-certification.nl