Annual Report 2018

Lees meer over DEKRA's activiteiten over heel de wereld in 2018

Download

Wie kan rijden, heeft een rijbewijs

Als je ergens je best voor doet, waarom laat je dat dan niet zien? Werkt u hard aan informatiebeveiliging in de zorg, laat het zien met een NEN 7510 certificering!

Lees meer over NEN 7510 certificering

Hoe staat het met uw veiligheidscultuur?

Als er binnen uw organisatie aandacht en zorg voor veiligheid is, heeft dit een positieve uitwerking op het welzijn van medewerkers. We noemen dit een "Culture of Care". Hoe staat het binnen uw organisatie met de veiligheidscultuur?

Doe de gratis test en ontvang direct uw rapport

Blijf op de hoogte

Wij houden u graag up to date over de laatste ontwikkelingen, zoals nieuws, blogs en evenementen. Meld u aan DEKRA nieuws te ontvangen.

Meld u aan
 • DEKRA

  Verder door risicobeheersing
  U wilt dat uw organisatie goed presteert, nu en in de toekomst. DEKRA verzorgt audits op het gebied van onder meer kwaliteit, veiligheid, milieu, duurzaamheid en informatiebeveiliging door certificatie volgens nationale en internationale normen. Daarnaast bieden wij maatwerkoplossingen om eigen specifieke eisen te waarborgen. Door risico's, sterktes en zwaktes beheersbaar en inzichtelijk te maken, ondersteunen wij u met onze audits bij de continue verbetering van uw organisatie.

  Wij beoordelen hoe u de risico's in uw organisatie beheerst, waardoor u veiliger en bewuster kunt werken. DEKRA werkt wereldwijd elke dag aan het vergroten van veiligheid: in het verkeer, op het werk en thuis.

  +31 88 968 3000

  Veelgestelde vragen

  Heeft u een vraag? Wellicht is het antwoord te vinden tussen deze veelgestelde vragen. Mocht dat niet zo zijn, dan staan we altijd voor u klaar!

 • Sectoren

  Installatie & Bouw

  Installatie
  Sectoren

  Gezondheidszorg

  Gezondheidszorg
  Sectoren

  ICT & Telecom

  IT telecom
  Sectoren

  Zakelijke dienstverlening

  Zakelijke dienstverlening
  Sectoren

  Mobiliteit, transport & logistiek

  Mobiliteit
  Sectoren

  Overheid

  Overheid

 • Nieuws en blogs

   

  14.05.2019
  Company, Veiligheid
  HKZ ZZP Zorg en Welzijn
  15.04.2019
  Zorg, HKZ
  Medmij
  15.04.2019
  Zorg, Informatiebeveiliging, NEN 7510
  BMI Brandmeldinstallaties
  12.04.2019
  Installatie, Het CCV
 • DEKRA Netwerkpartners

  Bent u op zoek naar een erkende en deskundige adviseur?

  Voor veel organisaties is goed advies over certificatie onmisbaar. Maar waar kunt u terecht? Als onafhankelijke certificatie-instelling toetst DEKRA uw systemen en processen. Omdat DEKRA een certificerende instelling is, bieden wij geen advisering aan. Om u toch van dienst te kunnen zijn, brengen wij u eenvoudig in contact met onafhankelijke, deskundige adviseurs via het DEKRA partnernetwerk.

  Zoeken
 • Onze expertise:

  Thema
  duurzaam sector

  Duurzaamheid

  Steeds meer bedrijven combineren hun werkzaamheden met milieuvriendelijk en sociaal verantwoord gedrag. Verantwoordelijk handelen is een kans om vooraan te staan op het gebied van social return en het doelmatig gebruik van hulpbronnen te optimaliseren. Met hulp van de experts van DEKRA kunt u op gestructureerde wijze uw sociale- en duurzaamheidsdoelen aantoonbaar maken.

  Lees verder

  Thema
  Kwaliteit

  Kwaliteit

  Organisaties moeten adequaat inspelen op snel veranderende marktomstandigheden en daarbij de kwaliteit niet uit het oog verliezen. Toetsen en beoordelen zijn belangrijke aspecten die aan kunnen tonen dat kwaliteit bij u op één staat. De kwaliteitssystemen die DEKRA toetst, bieden u deze waarborg.

  Lees verder

  Thema
  Veiligheid

  Veiligheid

  Al sinds 1925 werkt DEKRA aan het vergroten van veiligheid. We hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025, 100 jaar na onze oprichting, is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. Daarvoor bieden we oplossingen die verder gaan dan de norm. Wij verzorgen assessments op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid.

  Lees verder