De Vitaliteitsmonitor

Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers gezond en vol energie hun werk kunnen blijven doen? De Vitaliteitsmonitor geeft het antwoord.

Lees meer
 • We helpen u graag verder

  Normen

  Vind uw norm

  Wij auditen en certificeren tegen internationale en sectorspecifieke normen. Hier vindt u een overzicht van alle DEKRA auditnormen in Nederland.

  Bekijk alle normen

  Corona

  COVID-19

  DEKRA volgt de overheidsmaatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zorgvuldig op. Dit kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

  Lees meer

  Offerteaanvraag

  Vraag een offerte aan

  Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten en wilt u een offerte aanvragen? Dit kan eenvoudig digitaal via ons offerte aanvraagformulier.

  Vraag een offerte aan

 • Advies door netwerkpartners

  Advies door netwerkpartners

  Als certificerende instelling brengen wij u graag in contact met deskundige, onafhankelijke adviseurs. Vind een adviseur via het DEKRA partnernetwerk.

  Vind een adviseur

  gecertificeerd organisaties

  Gecertificeerde organisaties

  Wilt u meer weten over een door ons afgegeven certificaat? Vraag de status van een managementsysteem certificaat op via het digitale formulier.

  Status opvragen

  Neem contact op

  Neem contact op

  Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u weten wat DEKRA voor u of uw organisatie kan betekenen? Wij staan u graag te woord.

  Neem contact op

 • Sectoren

  Installatie & Bouw

  Installatie
  Sectoren

  Gezondheidszorg

  Gezondheidszorg
  Sectoren

  ICT & Telecom

  IT telecom
  Sectoren

  Zakelijke dienstverlening

  Zakelijke dienstverlening
  Sectoren

  Mobiliteit, transport & logistiek

  Mobiliteit
  Sectoren

  Overheid

  Overheid

 • Nieuws en blogs

   

 • Onze expertise:

  Thema
  duurzaam sector

  Duurzaamheid

  Steeds meer bedrijven combineren hun werkzaamheden met milieuvriendelijk en sociaal verantwoord gedrag. Verantwoordelijk handelen is een kans om vooraan te staan op het gebied van social return en het doelmatig gebruik van hulpbronnen te optimaliseren. Met hulp van de experts van DEKRA kunt u op gestructureerde wijze uw sociale- en duurzaamheidsdoelen aantoonbaar maken.

  Lees verder

  Thema
  Kwaliteit

  Kwaliteit

  Organisaties moeten adequaat inspelen op snel veranderende marktomstandigheden en daarbij de kwaliteit niet uit het oog verliezen. Toetsen en beoordelen zijn belangrijke aspecten die aan kunnen tonen dat kwaliteit bij u op één staat. De kwaliteitssystemen die DEKRA toetst, bieden u deze waarborg.

  Lees verder

  Thema
  Veiligheid

  Veiligheid

  Al sinds 1925 werkt DEKRA aan het vergroten van veiligheid. We hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025, 100 jaar na onze oprichting, is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. Daarvoor bieden we oplossingen die verder gaan dan de norm. Wij verzorgen assessments op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid.

  Lees verder

Our Services