Doe de Culture of Care Assessment

Als er binnen uw organisatie aandacht en zorg voor veiligheid is, heeft dit een positieve uitwerking op het welzijn van medewerkers. We noemen dit een "Culture of Care". Hoe staat het binnen uw organisatie met de veiligheidscultuur?

Doe de gratis test en ontvang direct uw rapport

Blijf op de hoogte

Wij houden u graag up to date over de laatste ontwikkelingen, zoals nieuws, blogs en evenementen. Meld u aan DEKRA nieuws te ontvangen.

Meld u aan

DEKRA Relatiedag Zorg

In de zorg zijn altijd volop ontwikkelingen en die hebben impact. Een goede reden om met elkaar in gesprek te blijven over al die veranderingen. Daarom organiseert DEKRA op 24 januari de Relatiedag Zorg.

Meld u nu aan voor de relatiedag
 • DEKRA Business Assurance

  Verder door risicobeheersing
  U wilt dat uw organisatie goed presteert, nu en in de toekomst. DEKRA Business Assurance verzorgt audits op het gebied van onder meer kwaliteit, veiligheid, milieu, duurzaamheid en informatiebeveiliging door certificatie volgens nationale en internationale normen. Daarnaast bieden wij maatwerkoplossingen om eigen specifieke eisen te waarborgen. Door risico's, sterktes en zwaktes beheersbaar en inzichtelijk te maken, ondersteunen wij u met onze audits bij de continue verbetering van uw organisatie.

  Wij beoordelen hoe u de risico's in uw organisatie beheerst, waardoor u veiliger en bewuster kunt werken. DEKRA werkt wereldwijd elke dag aan het vergroten van veiligheid: in het verkeer, op het werk en thuis.

  +31 88 968 3000

  Veelgestelde vragen

  Heeft u een vraag? Wellicht is het antwoord te vinden tussen deze veelgestelde vragen. Mocht dat niet zo zijn, dan staan we altijd voor u klaar!

 • Sectoren

  Installatie & Bouw

  Installatie
  Sectoren

  Gezondheidszorg

  Gezondheidszorg
  Sectoren

  ICT & Telecom

  IT telecom
  Sectoren

  Zakelijke dienstverlening

  Zakelijke dienstverlening
  Sectoren

  Mobiliteit, transport & logistiek

  Mobiliteit
  Sectoren

  Overheid

  Overheid

 • Nieuws en blogs

   

  ZZP HKZ
  30.10.2018
  Zorg, Certificering, HKZ
  brandstoffen tanken aan de pomp diesel benzine andere namen
  12.10.2018
  Energie, Duurzaamheid, Milieu
  slot in digitale omgeving
  10.09.2018
  AVG, Assessment, Informatiebeveiliging, ISO 27001
  Times Square
  26.07.2018
  AVG, Assessment, Informatiebeveiliging
 • DEKRA Netwerkpartners

  Bent u op zoek naar een erkende en deskundige adviseur?

  Voor veel organisaties is goed advies over certificatie onmisbaar. Maar waar kunt u terecht? Als onafhankelijke certificatie-instelling toetst DEKRA uw systemen en processen. Omdat DEKRA een certificerende instelling is, bieden wij geen advisering aan. Om u toch van dienst te kunnen zijn, brengen wij u eenvoudig in contact met onafhankelijke, deskundige adviseurs via het DEKRA partnernetwerk.

  Zoeken
 • Onze expertise:

  Thema
  duurzaam sector

  Duurzaamheid

  Steeds meer bedrijven combineren hun werkzaamheden met milieuvriendelijk en sociaal verantwoord gedrag. Verantwoordelijk handelen is een kans om vooraan te staan op het gebied van social return en het doelmatig gebruik van hulpbronnen te optimaliseren. Met hulp van de experts van DEKRA kunt u op gestructureerde wijze uw sociale- en duurzaamheidsdoelen aantoonbaar maken.

  Lees verder

  Thema
  Kwaliteit

  Kwaliteit

  Organisaties moeten adequaat inspelen op snel veranderende marktomstandigheden en daarbij de kwaliteit niet uit het oog verliezen. Toetsen en beoordelen zijn belangrijke aspecten die aan kunnen tonen dat kwaliteit bij u op één staat. De kwaliteitssystemen die DEKRA toetst, bieden u deze waarborg.

  Lees verder

  Thema
  Veiligheid

  Veiligheid

  Al sinds 1925 werkt DEKRA aan het vergroten van veiligheid. We hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025, 100 jaar na onze oprichting, is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. Daarvoor bieden we oplossingen die verder gaan dan de norm. Wij verzorgen assessments op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid.

  Lees verder