Uw partner voor een veilige wereld

DEKRA staat voor veiligheid. Al sinds 1925 werken onze experts aan het vergroten van de veiligheid onderweg, thuis en op het werk.

Lees meer over onze visie en onze diensten op het gebied van veiligheid

Informatie aantoonbaar beschikbaar, veilig en betrouwbaar

Lees mee over onze visie en diensten op het gebied van informatiebeveiliging

DEKRA neemt Industrial Safety Group B.V. in Rotterdam over

Internationale expertorganisatie DEKRA breidt haar portfolio in de Benelux uit met de overname van Industrial Safety Group, gevestigd in Rotterdam.

Lees meer over deze overname

Hoe creëert u een Culture of Care?

Als u geeft om de plek waar u werkt en om de apparatuur waarmee u werkt, zorgt u al voor een veilige werkomgeving. Als er binnen uw organisatie aandacht en zorg voor veiligheid is, zal de uitkomst een positieve veiligheidscultuur zijn. Bestaat er een Culture of Care binnen uw organisatie?

Naar de vragenlijst
 • DEKRA Business Assurance

  Verder door risicobeheersing
  U wilt dat uw organisatie goed presteert, nu en in de toekomst. DEKRA Business Assurance verzorgt audits op het gebied van onder meer kwaliteit, veiligheid, milieu, duurzaamheid en informatiebeveiliging door certificatie volgens nationale en internationale normen. Daarnaast bieden wij maatwerkoplossingen om eigen specifieke eisen te waarborgen. Door risico's, sterktes en zwaktes beheersbaar en inzichtelijk te maken, ondersteunen wij u met onze audits bij de continue verbetering van uw organisatie.

  Wij beoordelen hoe u de risico's in uw organisatie beheerst, waardoor u veiliger en bewuster kunt werken. DEKRA werkt wereldwijd elke dag aan het vergroten van veiligheid: in het verkeer, op het werk en thuis.

  +31 88 968 3000

  Veelgestelde vragen

  Heeft u een vraag? Wellicht is het antwoord te vinden tussen deze veelgestelde vragen. Mocht dat niet zo zijn, dan staan we altijd voor u klaar!

 • Sectoren

  Installatie & Bouw

  Sectoren

  Gezondheidszorg

  Sectoren

  ICT & Telecom

  Sectoren

  Zakelijke dienstverlening

  Sectoren

  Mobiliteit, transport & logistiek

  Sectoren

  Overheid


 • Nieuws en blogs

   

  ZZP HKZ
  30.10.2018
  Zorg, Certificering, HKZ
  12.10.2018
  Energie, Duurzaamheid, Milieu
  10.09.2018
  AVG, Assessment, Informatiebeveiliging, ISO 27001
  Times Square
  26.07.2018
  AVG, Assessment, Informatiebeveiliging
 • DEKRA Netwerkpartners

  Bent u op zoek naar een erkende en deskundige adviseur?

  Voor veel organisaties is goed advies over certificatie onmisbaar. Maar waar kunt u terecht? Als onafhankelijke certificatie-instelling toetst DEKRA uw systemen en processen. Omdat DEKRA een certificerende instelling is, bieden wij geen advisering aan. Om u toch van dienst te kunnen zijn, brengen wij u eenvoudig in contact met onafhankelijke, deskundige adviseurs via het DEKRA partnernetwerk.

  Zoeken
 • Onze expertise:

  Thema

  Duurzaamheid

  Steeds meer bedrijven combineren hun werkzaamheden met milieuvriendelijk en sociaal verantwoord gedrag. Verantwoordelijk handelen is een kans om vooraan te staan op het gebied van social return en het doelmatig gebruik van hulpbronnen te optimaliseren. Met hulp van de experts van DEKRA kunt u op gestructureerde wijze uw sociale- en duurzaamheidsdoelen aantoonbaar maken.

  Lees verder

  Thema

  Kwaliteit

  Organisaties moeten adequaat inspelen op snel veranderende marktomstandigheden en daarbij de kwaliteit niet uit het oog verliezen. Toetsen en beoordelen zijn belangrijke aspecten die aan kunnen tonen dat kwaliteit bij u op één staat. De kwaliteitssystemen die DEKRA toetst, bieden u deze waarborg.

  Lees verder

  Thema

  Veiligheid

  Al sinds 1925 werkt DEKRA aan het vergroten van veiligheid. We hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025, 100 jaar na onze oprichting, is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. Daarvoor bieden we oplossingen die verder gaan dan de norm. Wij verzorgen assessments op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid.

  Lees verder